Taka sytuacja...

przyznać sie
Żeby komp ci się sfajczył jebany kutasie.Witam Pana pisze:Jebane png. Chuj ci w dupe grafiku za pięć złoty
PNG ma lepsza jakosc kurwiu za talerz zupy.Witam Pana pisze:Jebane png. Chuj ci w dupe grafiku za pięć złoty
Jak sie umie zrobić dobrego jpga w dobrym programie to róznica jest widoczna w skali mikroskopu, przyjebie.Ciastko pisze:PNG ma lepsza jakosc kurwiu za talerz zupy.Witam Pana pisze:Jebane png. Chuj ci w dupe grafiku za pięć złoty
Nie, mi się rozchodzi o cebulactwo wszystkich pro haksorów ekspertów od komputera co wcześniej zapisywali wszystko w jpg przez starego painta z windowsa xp. A jak teraz microsoft dał domyślny format zapisu na png, bo im się nie chciało ulepszać zjebanej od lat kompresji jpg, to teraz te haksiory na ślepo wrzucają wszystko w png "bo w chuj lepsza jakość i spierdalaj jak masz wolny internet"Ciastko pisze:Masz prehistoryczne 56kb/s przez modem ze tak pierdolisz jak nakrecona suka?
Nie przez kurwa painta tylko przez Podglad Obrazow zapisywalo sie wszystko majace inne rozszerzenie niz jpg wlasnie w jpg zachowujac jakosc z zapisywanego formatu, a przynajmniej ja tak robilem, screeny z gier zapisywalem pierw w png i pozniej zapisywalem w jpg bez straty jakosci ale kurwa teraz w 7 sie juz tak nie da, a ze jpg chujowa jakosc to zapisuje WIEKSZE rzeczy w png, poza tym kurwa jpg uzywa sie glownie do malych obrazkow, a wszystkie wieksze powinno sie zapisywac w png, ew w gifie.Witam Pana pisze:Nie, mi się rozchodzi o cebulactwo wszystkich pro haksorów ekspertów od komputera co wcześniej zapisywali wszystko w jpg przez starego painta z windowsa xp. A jak teraz microsoft dał domyślny format zapisu na png, bo im się nie chciało ulepszać zjebanej od lat kompresji jpg, to teraz te haksiory na ślepo wrzucają wszystko w png "bo w chuj lepsza jakość i spierdalaj jak masz wolny internet"Ciastko pisze:Masz prehistoryczne 56kb/s przez modem ze tak pierdolisz jak nakrecona suka?
No i maja racje."bo w chuj lepsza jakość i spierdalaj jak masz wolny internet"
Nie wiem co ty pierdolisz. Co ma do rzeczy wielkość? Czy widziałeś jakiegoś fotografa który robiłby wielkoformatowe zdjęcia zapisując do png albo gifa? Popierdoliło cie do reszty?Ciastko pisze:Nie przez kurwa painta tylko przez Podglad Obrazow zapisywalo sie wszystko majace inne rozszerzenie niz jpg wlasnie w jpg zachowujac jakosc z zapisywanego formatu, a przynajmniej ja tak robilem, screeny z gier zapisywalem pierw w png i pozniej zapisywalem w jpg bez straty jakosci ale kurwa teraz w 7 sie juz tak nie da, a ze jpg chujowa jakosc to zapisuje WIEKSZE rzeczy w png, poza tym kurwa jpg uzywa sie glownie do malych obrazkow, a wszystkie wieksze powinno sie zapisywac w png, ew w gifie.Witam Pana pisze:Nie, mi się rozchodzi o cebulactwo wszystkich pro haksorów ekspertów od komputera co wcześniej zapisywali wszystko w jpg przez starego painta z windowsa xp. A jak teraz microsoft dał domyślny format zapisu na png, bo im się nie chciało ulepszać zjebanej od lat kompresji jpg, to teraz te haksiory na ślepo wrzucają wszystko w png "bo w chuj lepsza jakość i spierdalaj jak masz wolny internet"Ciastko pisze:Masz prehistoryczne 56kb/s przez modem ze tak pierdolisz jak nakrecona suka?
No i maja racje."bo w chuj lepsza jakość i spierdalaj jak masz wolny internet"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości