Taka sytuacja...

przyznać sie
Joda
dr Lewin
Joda
TwojStary
Joda
Ciastko
Joda
TwojStary
Post autor: dr Lewin » 08-11-2013, 14:56
Jak sie umie zrobić dobrego jpga w dobrym programie to róznica jest widoczna w skali mikroskopu, przyjebie.Ciastko pisze:PNG ma lepsza jakosc kurwiu za talerz zupy.Witam Pana pisze:Jebane png. Chuj ci w dupe grafiku za pięć złoty
dr Lewin
Ciastko
Post autor: dr Lewin » 08-11-2013, 15:04
Nie, mi się rozchodzi o cebulactwo wszystkich pro haksorów ekspertów od komputera co wcześniej zapisywali wszystko w jpg przez starego painta z windowsa xp. A jak teraz microsoft dał domyślny format zapisu na png, bo im się nie chciało ulepszać zjebanej od lat kompresji jpg, to teraz te haksiory na ślepo wrzucają wszystko w png "bo w chuj lepsza jakość i spierdalaj jak masz wolny internet"Ciastko pisze:Masz prehistoryczne 56kb/s przez modem ze tak pierdolisz jak nakrecona suka?
dr Lewin
Post autor: TwojStary » 08-11-2013, 15:06
TwojStary
Post autor: Ciastko » 08-11-2013, 15:25
Nie przez kurwa painta tylko przez Podglad Obrazow zapisywalo sie wszystko majace inne rozszerzenie niz jpg wlasnie w jpg zachowujac jakosc z zapisywanego formatu, a przynajmniej ja tak robilem, screeny z gier zapisywalem pierw w png i pozniej zapisywalem w jpg bez straty jakosci ale kurwa teraz w 7 sie juz tak nie da, a ze jpg chujowa jakosc to zapisuje WIEKSZE rzeczy w png, poza tym kurwa jpg uzywa sie glownie do malych obrazkow, a wszystkie wieksze powinno sie zapisywac w png, ew w gifie.Witam Pana pisze:Nie, mi się rozchodzi o cebulactwo wszystkich pro haksorów ekspertów od komputera co wcześniej zapisywali wszystko w jpg przez starego painta z windowsa xp. A jak teraz microsoft dał domyślny format zapisu na png, bo im się nie chciało ulepszać zjebanej od lat kompresji jpg, to teraz te haksiory na ślepo wrzucają wszystko w png "bo w chuj lepsza jakość i spierdalaj jak masz wolny internet"Ciastko pisze:Masz prehistoryczne 56kb/s przez modem ze tak pierdolisz jak nakrecona suka?
No i maja racje."bo w chuj lepsza jakość i spierdalaj jak masz wolny internet"
Ciastko
Post autor: dr Lewin » 08-11-2013, 15:34
Nie wiem co ty pierdolisz. Co ma do rzeczy wielkość? Czy widziałeś jakiegoś fotografa który robiłby wielkoformatowe zdjęcia zapisując do png albo gifa? Popierdoliło cie do reszty?Ciastko pisze:Nie przez kurwa painta tylko przez Podglad Obrazow zapisywalo sie wszystko majace inne rozszerzenie niz jpg wlasnie w jpg zachowujac jakosc z zapisywanego formatu, a przynajmniej ja tak robilem, screeny z gier zapisywalem pierw w png i pozniej zapisywalem w jpg bez straty jakosci ale kurwa teraz w 7 sie juz tak nie da, a ze jpg chujowa jakosc to zapisuje WIEKSZE rzeczy w png, poza tym kurwa jpg uzywa sie glownie do malych obrazkow, a wszystkie wieksze powinno sie zapisywac w png, ew w gifie.Witam Pana pisze:Nie, mi się rozchodzi o cebulactwo wszystkich pro haksorów ekspertów od komputera co wcześniej zapisywali wszystko w jpg przez starego painta z windowsa xp. A jak teraz microsoft dał domyślny format zapisu na png, bo im się nie chciało ulepszać zjebanej od lat kompresji jpg, to teraz te haksiory na ślepo wrzucają wszystko w png "bo w chuj lepsza jakość i spierdalaj jak masz wolny internet"Ciastko pisze:Masz prehistoryczne 56kb/s przez modem ze tak pierdolisz jak nakrecona suka?
No i maja racje."bo w chuj lepsza jakość i spierdalaj jak masz wolny internet"
dr Lewin
Ciastko
chuj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości