Dam se uciąć rękę, że identyczny post napisał kiedyś BurakRidż pisze:trudnoBurak pisze:Nie za mało? Proponuje od 10000 co najmniejRidż pisze:2. Dostęp do działu Wszystko o DW - 250 postów![]()
SpoilerPokażSerio myślicie, że komuś tyle postów będzie chciało się nabijać? Albo:
a) Zaczną pisać bezsensowne (ale regulaminowe) posty, byle tylko do iluśtam dobić
b) Zaczną pisać o DW w Offtopie
będą posty
będzie fajniej
Dział DW od rangi SVIP
Re: Dział DW od rangi SVIP
Się zdziwisz, kiedyś pisałem bekowe posty i tematy (POZDRO DANZELpawian pisze:Dam se uciąć rękę, że identyczny post napisał kiedyś Burak
Nie widzisz różnicy między spamujem, a całym forum?Ridż pisze:sugerowanie, że teraz nie ma takich postów, tyle, że w spamuju
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
usunięte konto

- Beczki: 1609
prócz nienabijania postów i miejscem, gdzie można łamać regulamin to nieBurak pisze:Się zdziwisz, kiedyś pisałem bekowe posty i tematy (POZDRO DANZELpawian pisze:Dam se uciąć rękę, że identyczny post napisał kiedyś Burak).
Nie widzisz różnicy między spamujem, a całym forum?Ridż pisze:sugerowanie, że teraz nie ma takich postów, tyle, że w spamuju
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Bedą pisać bez sensu to dostaną plebsa. A plebs powinien rownać się z brakiem dostępu gdziekolwiek. Lepiej było utrzymywac takiego Tensiona, który miał ponad 120 godzin na forum i dwa posty?Burak pisze:Nie za mało? Proponuje od 10000 co najmniejRidż pisze:2. Dostęp do działu Wszystko o DW - 250 postów![]()
SpoilerPokażSerio myślicie, że komuś tyle postów będzie chciało się nabijać? Albo:
a) Zaczną pisać bezsensowne (ale regulaminowe) posty, byle tylko do iluśtam dobić
Zresztą to zabezpieczenia wynika jasno i łączy się z zakazem sprzedawania kuspajów nowym użytkownikom.
- ruchańsko
-
usunięte konto

- Beczki: 1609
O to to to w sumie racja, plebs = brak dostępu do działu wsyztsko o dw mimo posiadania wipaMichal pisze:Bedą pisać bez sensu to dostaną plebsa. A plebs powinien rownać się z brakiem dostępu gdziekolwiek. Lepiej było utrzymywac takiego Tensiona, który miał ponad 120 godzin na forum i dwa posty?Burak pisze:Nie za mało? Proponuje od 10000 co najmniejRidż pisze:2. Dostęp do działu Wszystko o DW - 250 postów![]()
Zresztą to zabezpieczenia wynika jasno i łączy się z zakazem sprzedawania kuspajów nowym użytkownikom.
tylko czy remik umie
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
skoro tyle dodatków zrobił z ns to da sobie raczej z tym radę, jak nie to poprosi ns i coś razem wykombinują.

Tu nie chodzi o to, czy ktoś będzie mógł pisać, tylko czy będzie mógł czytać i wynosić informacje.Burak pisze: b) Zaczną pisać o DW w Offtopie
- ruchańsko
A przecież wszyscy wiemy kto na tym koncie siedziMichal pisze:Bedą pisać bez sensu to dostaną plebsa. A plebs powinien rownać się z brakiem dostępu gdziekolwiek. Lepiej było utrzymywac takiego Tensiona, który miał ponad 120 godzin na forum i dwa posty?Burak pisze:Nie za mało? Proponuje od 10000 co najmniejRidż pisze:2. Dostęp do działu Wszystko o DW - 250 postów![]()
Jestem za, plebs nie powinien mieć dostępu do tego działu.
Nawet nie czytałem, jestem na nie..
Wszak nic nie umiem
Wszak nic nie umiem
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz