Konstruktywne wotum nieufnosci
Konstruktywne wotum nieufnosci
Witam.
Jako że ostatnimi czasy, użytkownik Escer znajduje się w permanentnym stanie upojenia alkoholowego (do czego zresztą sam się otwarcie przyznaje), wnioskuję o czasowe odsuniecie go od wypełniania obowiazków Master Szlachcica lub znalezienie jego stałego następcy. Prośbę swą motywuję coraz częstszymi przypadkami nadawania niesłusznych plebsów w godzinach późnowieczornych, bez uprzedniego skonsultowania tej decyzji z radą grupy. Kandydatem, którego popieram w dalszych możliwych wyborach jest użytkownik Zendikar.
Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie wniosku.
Z wyrazami szacunku
Michał
Jako że ostatnimi czasy, użytkownik Escer znajduje się w permanentnym stanie upojenia alkoholowego (do czego zresztą sam się otwarcie przyznaje), wnioskuję o czasowe odsuniecie go od wypełniania obowiazków Master Szlachcica lub znalezienie jego stałego następcy. Prośbę swą motywuję coraz częstszymi przypadkami nadawania niesłusznych plebsów w godzinach późnowieczornych, bez uprzedniego skonsultowania tej decyzji z radą grupy. Kandydatem, którego popieram w dalszych możliwych wyborach jest użytkownik Zendikar.
Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie wniosku.
Z wyrazami szacunku
Michał
Ostatnio zmieniony 12-05-2014, 15:03 przez dr Lewin, łącznie zmieniany 1 raz.
- ruchańsko
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: Konstruktywne wotum nieufnosci
Myślę, iż jest to dobry pomysł. Upojenie alkoholowe źle wpływa na forumową atmosferę. Warny z dupy jak i plebsy z dupy nie są na miejscu. Jest to forum o kupie, ale powinniśmy się trzymać choć podstawowych standardów. Milsza atmosfera i brak gratisów z dupy powinno zaowocować większą ilością użytkowników, którzy się zarejestrują na naszym forum. Dziękuję za uwagę.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
.::Misiek::.
- Beczki: 1
ja moge wziasc posade jestem szanowanym uzytkownikiem tu i tam, boom szaka laka. Ridz mnie popiera
- JoĹ joĹ nyga erpeka jotpe UMC UMC UMC
podszywajo sie podszywacze jedne
-
Buryczawian
- Beczki: 188
-
usunięte konto
Nie popieram twojej kandydatury..::Misiek::. pisze:ja moge wziasc posade jestem szanowanym uzytkownikiem tu i tam, boom szaka laka. Ridz mnie popiera
-
.::Misiek::.
- Beczki: 1
przeciez jestem rozpoznywalnym uzytkownikiem na dw z vipem! jestem chodzoca encyklopedia wszystkich skoczni wiec biere posade master szlachica
- JoĹ joĹ nyga erpeka jotpe UMC UMC UMC
podszywajo sie podszywacze jedne
-
usunięte konto
Nie jesteś rozpoznawalny..::Misiek::. pisze:przeciez jestem rozpoznywalnym uzytkownikiem na dw z vipem! jestem chodzoca encyklopedia wszystkich skoczni wiec biere posade master szlachica
Kim Ty kurwa jesteś, plebsie?.::Misiek::. pisze:przeciez jestem rozpoznywalnym uzytkownikiem na dw z vipem! jestem chodzoca encyklopedia wszystkich skoczni wiec biere posade master szlachica
Nie wiem jak rozpatrzyć, nie było mnie, nie zauważyłem nic. Zróbmy tak, że po dodaniu kolejnej osoby do plebsu, BEZ żadnej ankiety i zatwierdzenia tego z CAŁĄ szlachta, escer poniesie końsekwencje.
Teraz nie wiem kto i ilu doszło do plebsu, bez uzgodnienia z resztą szlachty.
Wtedy prosiłbym o zgłoszenie takiej sprawy do mnie na pw.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Ostatnio mati, wczoraj MisiekRemik pisze:Kim Ty kurwa jesteś, plebsie?.::Misiek::. pisze:przeciez jestem rozpoznywalnym uzytkownikiem na dw z vipem! jestem chodzoca encyklopedia wszystkich skoczni wiec biere posade master szlachica
Nie wiem jak rozpatrzyć, nie było mnie, nie zauważyłem nic. Zróbmy tak, że po dodaniu kolejnej osoby do plebsu, BEZ żadnej ankiety i zatwierdzenia tego z CAŁĄ szlachta, escer poniesie końsekwencje.
Teraz nie wiem kto i ilu doszło do plebsu, bez uzgodnienia z resztą szlachty.
Wtedy prosiłbym o zgłoszenie takiej sprawy do mnie na pw.

- ruchańsko
Mati zwolniony z rangi Plebs. Misiek zostanie, bo widzę jak się zachowuje. Aczkolwiek możecie zrobić temat z ankieto w uwagach, może zdejmę jak uzyska przynajmniej 5 głosów ZA.
100icki pisze:
To nie Escer dał, a ja. Zasługuje bardzo.Remik pisze:Mati zwolniony z rangi Plebs.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Burak pisze:To nie Escer dał, a ja. Zasługuje bardzo.Remik pisze:Mati zwolniony z rangi Plebs.

Dobra kurwa robota, Burek

- ruchańsko
Chuja masz do szlachty i plebsu, jak nie jesteś opiekunem.Burak pisze:To nie Escer dał, a ja. Zasługuje bardzo.Remik pisze:Mati zwolniony z rangi Plebs.
100icki pisze:
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Tylko na chwile miał mieć, do czasu wylogowania się z forum. Zapomniałem ściągnąć... 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ