Zakładamy swój warez? Proponuje TyciorwarezMisiu1036 pisze: ↑29-03-2022, 03:08Siema... Musiałem się tu zarejestrować żeby wam powiedzieć że się uśmiałem jak młody. 20 lat na warezie przesiedziałem ale nigdy bym sobie nie wyobrażał że można z tego zrobić taką szopkę. Myślałem że ta stara ekipa przeniosła się na tego szitboxa czy jak wy to tam nazywacie ale teraz widzę że wszyscy poprostu spierdolili i się schowaliJa też nie ruszam i nie chce mieć z takim czymś nic wspólnego
I te kurwa jebane przyciski donejtuj 20 donejtuj 50 hahahaha
![]()
darkflix -> darkbox
darkflix
No ciekawe ciekawe 
Ostatnio zmieniony 29-03-2022, 12:54 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
OzaweNakashi

- Beczki: 87
darkflix
Co to za inby z tym darkW.co?
Myślałem że to ktoś z was założył, a teraz żaden się nie przyznaje
Tak czy inaczej jak to wypali, to trzask pękajacej fenixowej dupy będzie słychać aż do Mariopolu
Myślałem że to ktoś z was założył, a teraz żaden się nie przyznaje
Tak czy inaczej jak to wypali, to trzask pękajacej fenixowej dupy będzie słychać aż do Mariopolu
-
OzaweNakashi

darkflix
Zasadniczo główną wadą i czynnikiem który ciągnął darkw na dno był fenix
Jak powstanie forum bez jego osoby na pokładzie, no to już jest automatycznie lepsze niż obecny darkbąk.
Jak powstanie forum bez jego osoby na pokładzie, no to już jest automatycznie lepsze niż obecny darkbąk.
Ostatnio zmieniony 29-03-2022, 17:26 przez OzaweNakashi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
OzaweNakashi

darkflix
Tylko pytanie po co to? Wyłudzać jakieś dane czy pieniądze, to nie wyłudza bo nie ma żadnych paneli do logowania ani płatności, no a tak żeby sobie jakaś stronka pusta stała to też tak średnio. Z tego co patrzyłem ten profil na wykopku darkw.co to ma już we tle grafikę promującą stronę, no i ładnie zrobioną. Także nie wiem...
Kod: Zaznacz cały
https://www.wykop.pl/ludzie/DARKWco/darkflix
faktycznie, nie wchodzilem na profil
No to czekamy, ale fenixowi dupa strzeli ja pierdole
Może to joshi?
nawet email jest: [email protected] i widać, że cos kuma, bo na protonmailu a nie kurwa [email protected]

No to czekamy, ale fenixowi dupa strzeli ja pierdole
Może to joshi?
nawet email jest: [email protected] i widać, że cos kuma, bo na protonmailu a nie kurwa [email protected]
Ostatnio zmieniony 29-03-2022, 17:42 przez Tycior, łącznie zmieniany 2 razy.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.