1x16
Kto nic na mnie nie napisze to pipka

kto pierwszy?
bitwie rzucił też i Tobie wyzwanie. Rapsuj 16 wersów.mosznaIfaja pisze:nom czekamy czekamy jak bedzie krotkie to przeczytam
ale ja nie chce.. ty pierwszy niestabilnyNiestabilny pisze:bitwie rzucił też i Tobie wyzwanie. Rapsuj 16 wersów.mosznaIfaja pisze:nom czekamy czekamy jak bedzie krotkie to przeczytam
ja to nie jestem wyzwany na pojedynekmosznaIfaja pisze:ale ja nie chce.. ty pierwszy niestabilnyNiestabilny pisze:bitwie rzucił też i Tobie wyzwanie. Rapsuj 16 wersów.mosznaIfaja pisze:nom czekamy czekamy jak bedzie krotkie to przeczytam
Ssij (razy szesnaście)bitwie pisze:Wyzywam wszystkich na pojedynek!!!
1x16
poczekamy aż odpocznieszpawian pisze:Ssij (razy szesnaście)bitwie pisze:Wyzywam wszystkich na pojedynek!!!
1x16
Nie chciało mi się wincyj. Zmęczony jestem
no dobra macieNiestabilny pisze:bitwie rzucił też i Tobie wyzwanie. Rapsuj 16 wersów.mosznaIfaja pisze:nom czekamy czekamy jak bedzie krotkie to przeczytam
nie wydaje mnie sie to na dissmosznaIfaja pisze:no dobra macieNiestabilny pisze:bitwie rzucił też i Tobie wyzwanie. Rapsuj 16 wersów.mosznaIfaja pisze:nom czekamy czekamy jak bedzie krotkie to przeczytam
jol jol madafaka elo elo pojazd ziom
jol jol koniec pojechalem jak lysy po bandzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość