Logouty
Re: Logouty
W czym problem lewin.
Czytanie 1 postu jest dla idiotów.
Mnie nie logałtuje, bo sobie zaznaczyłem p[taszka, by mnie nie wylogowywało. BEZ TEGO, FAKTYCZNIE, WYWALA. Ale jak masz zaznaczone i wywala, może wina po Twojej stronie? Przeglądarka/ zapora/ ip wewnętrzne, choć to nie ma nic do tego, bo też miałem i działało.
Czytanie 1 postu jest dla idiotów.
Mnie nie logałtuje, bo sobie zaznaczyłem p[taszka, by mnie nie wylogowywało. BEZ TEGO, FAKTYCZNIE, WYWALA. Ale jak masz zaznaczone i wywala, może wina po Twojej stronie? Przeglądarka/ zapora/ ip wewnętrzne, choć to nie ma nic do tego, bo też miałem i działało.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
No kurwa, resetuje przeglądarke i musze wpisywac hasło od nowa. Simple as that. Żadne inne fejsbuki, fora, maile nie przysparzaja tego kłopotu, tylko bw. Dodatkowo u mnie tez wszystko było dobrze zanim ns dał mi smoda. Wcześniej TS mi to tak ustawił w panelu, że było cacy,
Odechciewa sie forumingu, chyba wracam na Jagodzianke

- ruchańsko
-
Kolega Michała
- Beczki: 1
ns musiałby chyvba ogarnąć coś z zezwoleniami grupy mod.Jagodzianka pisze:No i na Jagodziance wszystko śmiga aż miło. EMA
Ps. Masz zmienne ip?
Dodano: 10 Lut 2014 18:58
eDit, sprawdź teraz.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
wina radeonalewin pisze:No kurwa, resetuje przeglądarke i musze wpisywac hasło od nowa. Simple as that. Żadne inne fejsbuki, fora, maile nie przysparzaja tego kłopotu, tylko bw. Dodatkowo u mnie tez wszystko było dobrze zanim ns dał mi smoda. Wcześniej TS mi to tak ustawił w panelu, że było cacy,
Dej mi keks!
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
hehehehhehehehehehheheheehhhehesebeng pisze:wina radeonalewin pisze:No kurwa, resetuje przeglądarke i musze wpisywac hasło od nowa. Simple as that. Żadne inne fejsbuki, fora, maile nie przysparzaja tego kłopotu, tylko bw. Dodatkowo u mnie tez wszystko było dobrze zanim ns dał mi smoda. Wcześniej TS mi to tak ustawił w panelu, że było cacy,
nie
wykorwiaj
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
DZIAŁARemik pisze:ns musiałby chyvba ogarnąć coś z zezwoleniami grupy mod.Jagodzianka pisze:No i na Jagodziance wszystko śmiga aż miło. EMA
Ps. Masz zmienne ip?
Dodano: 10 Lut 2014 18:58
eDit, sprawdź teraz.
Remik krul

- ruchańsko