Logouty
Logouty
EMA, ostatnim razem wystarczyło zatrzymać proces opisany tu przez Buraka
http://www.bugwie.com/viewtopic.php?p=59637#59637
U
Dziś to już chyba nie pomoże, bo na problem zbyt częstego logowania narzeka również kolega toja
NS, sprawdź czy przez przypadek nie pozamieniałeś żadnych opcji związanych z sesjami, bo nie da się normalnie forumingowac
http://www.bugwie.com/viewtopic.php?p=59637#59637
U
Dziś to już chyba nie pomoże, bo na problem zbyt częstego logowania narzeka również kolega toja
NS, sprawdź czy przez przypadek nie pozamieniałeś żadnych opcji związanych z sesjami, bo nie da się normalnie forumingowac
Ostatnio zmieniony 05-02-2014, 01:26 przez dr Lewin, łącznie zmieniany 2 razy.
- ruchańsko
Re: Logouty
Na FireFoxie 26.0 wszystko działa, jak należny. Jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby mnie samoczynnie wylogowało.
Ostatnio zmieniony 05-02-2014, 10:53 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.

In a game for eternal fame.
Jeżeli raz jest dobrze, a raz nie to wina po Waszych stronach. Od dawna w kwestii sesji nie było nic zmieniane.
Ja nie mam żadnych problemów
Ja nie mam żadnych problemów

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
Zmiana IP = logout w moim przypadku. Testowane na kilku przeglądarkach mobilnych i desktopowych
- ruchańsko
No to w takim razie to normalka... Mnie też w takich przypadkach wywala.

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
Nom, zajebiscie to wkurwia. Teraz to już nawet nie muszę zmieniać IP, żeby mnie wylogowało. Wystarczy reset przeglądarkisebeng pisze:kiedyś tak nie było, jakiś dzban zjebał system

Ostatnio zmieniony 09-02-2014, 11:38 przez dr Lewin, łącznie zmieniany 1 raz.
- ruchańsko
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Finczy pisze:Siedze tutaj prawie 24h i nie mam logoutów
Tylko ekipa ma takie zabezpieczenie.Otisek pisze:Mam zmienne ip i samo mnie nie wyloguje.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
powinni nam dać szlachty za to że tyle poświęcamy czasu na to forumpawian pisze:hehe j/wFinczy pisze:Siedze tutaj prawie 24h i nie mam logoutów