Siema
Siema
Siemasz ns. Usuń mi konto lub daj bana. Kiedyś było tu całkiem zacnie ale od jakiegoś czasu, jest tu ogromny ból dupy i aż się odechciewa czytać te wypociny.
Pozdrawiam tych, którzy byli na poprzednich wersjach BW. W razie potrzeby walcie na GG (jak ktoś posiada, a jak nie masz to siorbaj pisiora). Cya
Pozdrawiam tych, którzy byli na poprzednich wersjach BW. W razie potrzeby walcie na GG (jak ktoś posiada, a jak nie masz to siorbaj pisiora). Cya
Laski mi nie zrobisz 

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: Siema
Odpierdol coś jak TS to Cię zbanują.
Inaczej można zrobicz też: zmieniasz maila na nieistniejący, zmieniasz hasło na długiezdupyżeniezapamiętasz i wułala
Inaczej można zrobicz też: zmieniasz maila na nieistniejący, zmieniasz hasło na długiezdupyżeniezapamiętasz i wułala
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Kurwa, pożegnanie jak MyPhilosophy...

Gorsze niż 11-latki w dzisiejszych czasach.>łeee łee forum chujowe inne niż kiedyś
>wrócę później/usuńcie konto
>kto chce niech się skontaktuje ze mną

"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Pożegnał się, a został wyczescoś pisze:Kurwa, pożegnanie jak MyPhilosophy...
Gorsze niż 11-latki w dzisiejszych czasach.>łeee łee forum chujowe inne niż kiedyś
>wrócę później/usuńcie konto
>kto chce niech się skontaktuje ze mną

Nie rozumie tego
Byłem na innych wersjach BW, pod innym nickiem, lecz teraz z całym szacunkiem żegnam cię, dla mnie to jedyne miejsce w ktorym moge sobie pożartować, bo inne są przereklamowane. Zadko bywam na forach, do tej pory moze 3 fora na ktorych sie udzielam od 6 lat.
Tak wiec zastanów sie co tracisz,
Ja jak wlaczam ten adres forum to wiem ze zaraz wybuchne smiechem - nie wiem jak ty
Ja jak wlaczam ten adres forum to wiem ze zaraz wybuchne smiechem - nie wiem jak ty
Szacuneczek.toja pisze:Byłem na innych wersjach BW, pod innym nickiem, lecz teraz z całym szacunkiem żegnam cię, dla mnie to jedyne miejsce w ktorym moge sobie pożartować, bo inne są przereklamowane. Zadko bywam na forach, do tej pory moze 3 fora na ktorych sie udzielam od 6 lat.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.