mój bul dópy
Dział (bez) spamu
mój bul dópy
Post autor: Believe » 03-02-2014, 22:19
wyprowadzic się na jakąś zacofaną wyspe odcięta od tych wszystkich glupot przychodzących z zachodu i tych pojebebanych ludzi którzy są wszędzie , kłamstw i falszu. zabrać kilkadziesiąt tysięcy zł i żyć jak król.
Believe
ns
sebeng
Re: mój bul dópy
Post autor: Believe » 03-02-2014, 22:24
nie chodziło mi o takie zacofanie totalne. ruchalbym codziennie inna kobiete za 1zl oby były biale bo czarne są ohydne no chyba ze coś takiego jak rihana
Believe
sebeng
Believe
pawian
Post autor: Believe » 03-02-2014, 22:35
za zimno.pawian pisze:Polecam zarwać nockę przed kompem i wyjść się przejść świtem, pomaga na takie rozterki
ja to jak slysze co rząd robi z naszym krajem, o pedalach , o pozwoleniu adopcji dzieci pedalom, gdzie nie pójdę to każdy na każdego pierdoli to takie wkurwienie jest ze huj. siedzi we mnie normalny człowiek na szczęście to może dlatego
Believe
Zendikar
Post autor: Believe » 03-02-2014, 22:37
co ty. w takich sytuacjach zarzucam smutne rapsy na większe wkurwienie i przechodzi.
kiedyś mi mama powiedziała ze gdybym miał możliwości to byłbym gorszy od hitlera, beka co' ? jednak to prawda
kiedyś mi mama powiedziała ze gdybym miał możliwości to byłbym gorszy od hitlera, beka co' ? jednak to prawda
Believe
Zendikar
Post autor: Believe » 03-02-2014, 22:41
gdybym doszedł do władzy moje człowieczeństwo w tych sprawach które wymieniłem by nie istniało. bym te główna spedalone zabił HAHAHAHA
Believe
Post autor: pawian » 03-02-2014, 23:41
Nie głosuj na lewicę, to ogarniemy ten bajzel razemBelieve pisze:za zimno.pawian pisze:Polecam zarwać nockę przed kompem i wyjść się przejść świtem, pomaga na takie rozterki
ja to jak slysze co rząd robi z naszym krajem, o pedalach , o pozwoleniu adopcji dzieci pedalom, gdzie nie pójdę to każdy na każdego pierdoli to takie wkurwienie jest ze huj. siedzi we mnie normalny człowiek na szczęście to może dlatego

pawian
Believe
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Post autor: usunięte konto » 04-02-2014, 16:15
to Ci nie pomagaBelieve pisze:co ty. w takich sytuacjach zarzucam smutne rapsy na większe wkurwienie i przechodzi.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto