BlackJack
Re: BlackJack
BlackJack..sebeng pisze:REMIK TYLE PRZEGRAC
niecaps

100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Strasznie to jeszcze gówniane, ale mam nadzieję, na szybki rozwój do wersji beta
+Grafiki krupiera i karty do wymiany
+Zmniejszyć domyślną kwotę, bo jak ktoś jest zjebem i nie patrzy co klika to moze łatwo cały hajs przepuścić
+Czemu tylko po dwie karty są na stole, z czego jedna jest odkryta przed postawieniem jakiejkolwiek stawki? Łatwo oszukiwać, bo czekasz, aż krupier będzie miał coś z przedziału 1-3, a ty będziesz miał 10 i ELO, masz dużą szansę, że wygrasz
+No kurwa właśnie mi weżarło 600 kuspajów, po kliknięciu BET, pojawił się napis
Nie, żebym przegrał, czy coś, bo stawiałem kilka razy i albo pojawiał się komunikat o przegranej (stawiałem po 1), albo ten ERROR (gdy stawiałem 200 i hajs przepadał)
ODDAWAĆ MOJE PIENIONDZE

+Zmniejszyć domyślną kwotę, bo jak ktoś jest zjebem i nie patrzy co klika to moze łatwo cały hajs przepuścić
+Czemu tylko po dwie karty są na stole, z czego jedna jest odkryta przed postawieniem jakiejkolwiek stawki? Łatwo oszukiwać, bo czekasz, aż krupier będzie miał coś z przedziału 1-3, a ty będziesz miał 10 i ELO, masz dużą szansę, że wygrasz

+No kurwa właśnie mi weżarło 600 kuspajów, po kliknięciu BET, pojawił się napis
Error
Refreshing Is Cheap. Click Here To Try Again.
Nie, żebym przegrał, czy coś, bo stawiałem kilka razy i albo pojawiał się komunikat o przegranej (stawiałem po 1), albo ten ERROR (gdy stawiałem 200 i hajs przepadał)
ODDAWAĆ MOJE PIENIONDZE

Ostatnio zmieniony 08-01-2014, 22:26 przez dr Lewin, łącznie zmieniany 2 razy.
- ruchańsko
Nic dodać, nic ująć. A grafiki serio zjebanelewin pisze:Strasznie to jeszcze gówniane, ale mam nadzieję, na szybki rozwój do wersji beta![]()

100icki pisze:
Patrz synu i sie óczlewin pisze:Napisz o tym poradnikRemik pisze:
To nie klikaj w to
MAMA DAJ PIENIONŻEK

100icki pisze:
zajebalo mi kurwa ponad 200 kuspajow, azbieralem na vipa, tera moje marzenia legly w gruzach, a do tego jeszcze cyganie wpadna i zajebia gruz 

Ostatnio zmieniony 08-01-2014, 23:27 przez (_!_), łącznie zmieniany 1 raz.
SZMATA TARCZO
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
FINCZY i RIDŻ najlepsze przyjaciele (_!_) ^^
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
A no widzisz
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Ostatnio zmieniony 08-01-2014, 23:31 przez (_!_), łącznie zmieniany 1 raz.
SZMATA TARCZO
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
W takim razie niech to ktoś przedstawi jakby to miało wyglądać + zrobi nowe grafiki, ema.
Kuspaje zabrało za karę
Kuspaje zabrało za karę

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
Co do zasad, to ja bym zrobił tak
Jeżeli coś jest bez sensu albo niezrozumiałe, to pytajcie1. Na początku gracz wybiera stawkę, o którą będzie grał - 5, 25 albo 100 kuspajów
2. Teraz na stół wychodzą karty - dwie dla gracza i dwie dla krupiera, z czego gracz widzi obydwie swoje karty i tylko jedną z kart krupiera.
3. Zależnie od sytuacji punktowej, gracz wybiera, czy chce:
a) dobrać jeszcze jedną kartę
b) podwoić stawkę lub podwoić i dobrać
c) nie robić nic
4. Teraz gracz pokazuje karty - jeżeli trafił oczko (21), a krupier ma mniejszą liczbę punktów, to krupier automatycznie dobiera kolejną karte i pokazuje swoje karty
4A. No i oczywiście, jeżeli gracz ma wiecej niż 21 punktów to od razu przegrywa, elmo
5. Płacz albo orgazm
Ostatnio zmieniony 09-01-2014, 15:34 przez dr Lewin, łącznie zmieniany 2 razy.
- ruchańsko