ranga
ranga
W poprzednim temacie chodziło mi o zrobienie rangi tak jak było kiedyś że z tej grupy robili konta do reklamy a proterzy reklamowali nimi. Ja z dobrej woli się zglaszsm a ts mi każe reklamować. Patrzę limit 50 reklam na miesiąc a ja nie moge reklamować. Byłoby lepiej niż obecnie.
Dodatkowo za reklame powinno być więcej pieniędzy.
Dodatkowo za reklame powinno być więcej pieniędzy.
Re: ranga
To je ukryjBelieve pisze:Nie chodzi o to czy jest mało czy dużo tylko o to, że nie każdy może reklamować ze względu na IP, czaisz?

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Dlaczego jeszcze ns się nie wkurwił i nie wyjebał tego tematu?
Po za tym powiedziałem Ci, żebyś zrobił 10 reklam które sprawdzę, by móc dać Ci rangę. Tak jak w przypadku reszty promotorów.
Następnie poszedłem Ci na rękę i zaproponowałem zrobienie 10 kont, gdzie w odpowiedzi dostałem "ok laleczko
"
Nie rozumiem z czym ryj.
P.S.
Gratuluję pisania o takich rzeczach publicznie skoro tak bardzo zależy Ci na byciu czystym.
Po za tym powiedziałem Ci, żebyś zrobił 10 reklam które sprawdzę, by móc dać Ci rangę. Tak jak w przypadku reszty promotorów.
Następnie poszedłem Ci na rękę i zaproponowałem zrobienie 10 kont, gdzie w odpowiedzi dostałem "ok laleczko

Nie rozumiem z czym ryj.
P.S.
Gratuluję pisania o takich rzeczach publicznie skoro tak bardzo zależy Ci na byciu czystym.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Przecież Ci powiedziałem że możesz konta robić. Jak zrobisz tą dychę to dam Ci kolorek w czym problem.
Jak piszesz od razu lekceważąco to się nie dziw. Wyglądało to tak jakbyś chciał tą rangę dla picu
Jak piszesz od razu lekceważąco to się nie dziw. Wyglądało to tak jakbyś chciał tą rangę dla picu

Dla szpanu. Zaraz napisze na facebooku że moge zostać promotorem <facepalm>. Przy okazji rozjebala mi się myszka i jak coś to później konta zrobie. A ranga nie byłaby tylko dla mnie..