Coś nowego
Coś nowego
Wprowadzić ignorowanie tematów.
Nie chce mi się niepotrzebnie klikać na "Zobacz posty nieprzeczytane [101]" bo same tam skoki, anime, promocje, oceny aviatorów które mnie gówno obchodzą.
Nie chce mi się niepotrzebnie klikać na "Zobacz posty nieprzeczytane [101]" bo same tam skoki, anime, promocje, oceny aviatorów które mnie gówno obchodzą.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Re: Coś nowego
Jestem za. Dobra propozycja.
Znowu jakieś bajki piszesz, kurwa Hans Kartman Blaklordsen się znalazł
~Ridż
Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
Jebać alkoćpunów, zawsze jestem czysty bo się myję

Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
Jebać alkoćpunów, zawsze jestem czysty bo się myję

ja bym jeszcze wprowadzil ignorowanie uzytkownikow dla szlachty np. zeby wiadomosci plebsu nie przychodzily czy cos 

Filtr PW też dobra rzecz. Chociaż plebs do mnie nie pisze.Juve17 pisze:ja bym jeszcze wprowadzil ignorowanie uzytkownikow dla szlachty np. zeby wiadomosci plebsu nie przychodzily czy cos
Ostatnio zmieniony 29-12-2013, 16:00 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Najlepiej ignorowanie odpowiednich działów, bo zaznaczanie dziesiątek tematów mija się z celem.
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
ignorowanie działów jestBelieve pisze:Najlepiej ignorowanie odpowiednich działów, bo zaznaczanie dziesiątek tematów mija się z celem.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Ignorowanie całego działu? Dodam taki Movies Corner przez głupie anime i razem z tym wszystko pójdzie się jebać. Nie polecam. Tak samo np z offtopem. Myśleć trochę.Ridż pisze:ignorowanie działów jestBelieve pisze:Najlepiej ignorowanie odpowiednich działów, bo zaznaczanie dziesiątek tematów mija się z celem.
Ostatnio zmieniony 29-12-2013, 16:21 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.

no w końcu, jestem za, bo to wkurwia jak mi odświeża Anime Corner.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
TwojStary pisze:Filtr PW też dobra rzecz. Chociaż plebs do mnie nie pisze.Juve17 pisze:ja bym jeszcze wprowadzil ignorowanie uzytkownikow dla szlachty np. zeby wiadomosci plebsu nie przychodzily czy cos
do mnie kiedys finczy pisal i nawet mi zaproszenie wyslal

ale to juz nie ten sam co kiedys (?)

Nie chcesz, to nie wchodź w temat, który Cie nie interesuje.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Do tej pory tak robię, lecz przebieranie w tematach żeby pozostały te na które mam wyjebane jest niewygodne. Po za tym dlaczego mam go nie odfajkować na stałe? Gdyby tak było można.Remik pisze:Nie chcesz, to nie wchodź w temat, który Cie nie interesuje.

Za, dobra propozycja.
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Niczym w naszym jebanym kraju... Wprowadzane jakieś szybkie przelewy (na chuj to komu) a o profesjonalizm strony z prawdziwej półki nikt nie dba.
Dodano: 29-12-2013, 17:00
I nie zamykaj ns jak tylko przeczytasz
Poczekaj na trochę ludu.
Dodano: 29-12-2013, 17:00
I nie zamykaj ns jak tylko przeczytasz

Poczekaj na trochę ludu.

ns ma w dupie głos ludu, kradziej
Dodano: 29-12-2013, 17:14
Niech sobie zmieni nick na tusk
Dodano: 29-12-2013, 17:14
Niech sobie zmieni nick na tusk
Człowieku, ciesz się że wgl zagląda i prowadzi jako tako to forum dla przegrywów 
Szacunek, znacie to słowo? Raczej nie.

Szacunek, znacie to słowo? Raczej nie.
Ostatnio zmieniony 29-12-2013, 17:16 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.