Klucz aktywacyjny
Klucz aktywacyjny
Stwierdzam że na pocztę wp.pl nie dochodzi klucz aktywacyjny do nowo założonego tutaj konta, co to kurwa ma być, co? 

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Re: Klucz aktywacyjny
To była pierwsza czynność jaką zrobiłem.Witam Pana pisze:Sprawdź folder SPAM

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Śmieciowe konta zakładam byle gdzieBurak pisze:wp

A na wp w miarę szybko się je robi.

Śmieciowe konta na gazecie pl zawsze spoko. Zakłada się prosto i są oparte na żimejlu 

Ostatnio zmieniony 02-12-2013, 17:32 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Życie jest za krótkie by mieć jedno kontoWitam Pana pisze:Po co zakładasz nowe konto?
Multi detected
Poprosze order

Jaki kmiot, a sam ma kilka kont do testówns pisze:Smuggler do zbanowania ema

Pomówienia, podważanie autorytetu administratoraTwojStary pisze:Jaki kmiot, a sam ma kilka kont do testówns pisze:Smuggler do zbanowania ema
- ruchańsko
Mam jedno, emaTwojStary pisze:Jaki kmiot, a sam ma kilka kont do testówns pisze:Smuggler do zbanowania ema

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
To nie powiem kto tu kupuje Q7 i nie zdradzę pewnego stereotypu dużych aut.Witam Pana pisze:Pomówienia, podważanie autorytetu administratora
Ja się zadowalam E38.

Q7 już mi się znudziło. Teraz poluje na (nawed dokładnie podam) Mercedes-Benz S500 W126 od 1990r. ema
PS. Coupe jak coś
PS. Coupe jak coś
Ostatnio zmieniony 02-12-2013, 19:05 przez ns, łącznie zmieniany 1 raz.

"Kodi dobry wariat" "cnie?"