Kto mi baterie wpierdala!?
galaxy s7 chyba
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
to co niby?
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Nie zgadzam sie, z s6 jestem kurewsko zadowolony i nie zamierzam zmieniac na nic innego
poza tym, coraz bardziej widze ze nalezy sie trzymac starszych modeli i nie pakowac sie w nowe z nowymi androidami 7/8 bo xposed/root itd itd, bedzie coraz trudniej, na 7 nadal nie ma pelnoprawnego xposed tylko jakis fork, na 8 bedzie pewnie za jakies 2 lata, na 7 jest root ale co z tego jak xposed, na 8 nawet nie wiadomo czy bedzie i kiedy w ogole
a kupic telefon zeby pobawic sie tylko w wgrywanie romow i nic poza tym bo nic nie dziala bo root/xposed uwazam za jeszcze wiekszy debilizm niz spalenie tego hajsu zywcem w ognisku
a android bez roota oraz xposed jest kompletnie bezuzyteczny, cala jego sila i magia tkwi wlasnie w roocie po ktorym przybywa jakies 50% uzytkowalnosci i w xposed po ktorym przybywa nastepne jakies 50% uzytkowalnosci
Ostatnio zmieniony 25-08-2017, 22:34 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 3 razy.
Gowno swietego ojca
przecież tam bateria to jakis cyrk
3h Sot to max i nie mów, że nie bo sam mialem s6 rok temu (flat nie edge) i tak bylo. Zresztą w internecie też narzekają.
Ponoć jest sposob, żeby do s6 wsadzic baterie od s7 i wtedy jest ok.
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Jak SIE KURWA NIE UMIE to telefon trzyma pol dnia i pozniej sie pierdoli takie brednie

Tylko ja nie siedze nosem w telefonie tylko sprawdzam co mam sprawdzic i tel do kiejdy, glownie dzwonienie/smsy/muzyka
poza tym jest cos takiego jak root i odinstalowanie wszystkich smieci ktore siedza i drenuja baterie, jest cos takiego jak zamrazanie aplikacji i jak ktos nawet nie umie odchudzic telefonu tylko ustawi maksymalna jasnosc i siedzi nosem w telefonie a w tle siedzi cale gowno od operatora to sie WCALE KURWA NIE DZIWIE ze wam telefony padaja w ciagu godziny
kurwa, wystarczy uaktywnic opcje programistyczne i nawet tam jest kila opcji ktore z miejsca wydluzaja czas dzialania telefonu
najpierw nauczcie sie uzywac smartfonow a pozniej pierdolcie i narzekajcie na baterie, ja nigdy w zadnym nie narzekalem

Tylko ja nie siedze nosem w telefonie tylko sprawdzam co mam sprawdzic i tel do kiejdy, glownie dzwonienie/smsy/muzyka
poza tym jest cos takiego jak root i odinstalowanie wszystkich smieci ktore siedza i drenuja baterie, jest cos takiego jak zamrazanie aplikacji i jak ktos nawet nie umie odchudzic telefonu tylko ustawi maksymalna jasnosc i siedzi nosem w telefonie a w tle siedzi cale gowno od operatora to sie WCALE KURWA NIE DZIWIE ze wam telefony padaja w ciagu godziny

kurwa, wystarczy uaktywnic opcje programistyczne i nawet tam jest kila opcji ktore z miejsca wydluzaja czas dzialania telefonu

najpierw nauczcie sie uzywac smartfonow a pozniej pierdolcie i narzekajcie na baterie, ja nigdy w zadnym nie narzekalem
Ostatnio zmieniony 25-08-2017, 22:53 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 2 razy.
Gowno swietego ojca
No witam

Jeszcze dodałbym tutaj oglądanie youtuba na kibelku żeby lepiej poszło

ty masz kurwa dalna zprzerzutkami i co niby nie widze, że baterie doladowywales? 
ekran 18% xDDDDDDDDDDDD no niezle go uzywales debilu

ekran 18% xDDDDDDDDDDDD no niezle go uzywales debilu
Ostatnio zmieniony 25-08-2017, 22:54 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kalasznikow
- Kontakt:
No na 10 min z automatu podlaczylem jak przyszedlem do domu i zaraz odlaczylem bo mialem telefon a akurat siedzialem na kiblu i pozniej juz nie podlaczalem 

A wiesz, DEBILU ze jak zjedziesz z jasnoscia to spada % uzywania ekranu? Nie wiesz. Jak wielu rzeczy.ekran 18% xDDDDDDDDDDDD no niezle go uzywales debilu
Ostatnio zmieniony 25-08-2017, 22:58 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca
dalnie koślawy masz 18% ekranu juz uslugi googla prawie tyle samo ci zjadly
telefon leżal kurwa nieuzywany prawie. Znam sie troche na tym mnie nie wychujasz.
Jakbyś go uzywal to ekran by byl na poziomie 40-50%
telefon leżal kurwa nieuzywany prawie. Znam sie troche na tym mnie nie wychujasz.
Jakbyś go uzywal to ekran by byl na poziomie 40-50%
-
Kalasznikow
- Kontakt:
JEBANY DEBILU, WIESZ ZE MASZ USTAWIENIE JASNOSCI W TELEFONIE? I IM EKRAN CIEMNIEJSZY TYM MNIEJ BATERII ZUZYWA?
antycaps kurwa
sie kurwa znasz, na ciagnieciu paly tej swojej szmacie wiec nie fikaj i wykurwiaj bo za krotka jestes psia koncowko
antycaps kurwa
sie kurwa znasz, na ciagnieciu paly tej swojej szmacie wiec nie fikaj i wykurwiaj bo za krotka jestes psia koncowko
Ostatnio zmieniony 25-08-2017, 23:00 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca
Dobra weź spierdalaj kurwa jebany oszuscie
Usługi googla 16% a ekran 18% i on probuje mi kurwa wmowic, że tel uzywal chyba kurwa w trybie samolotowym
Usługi googla 16% a ekran 18% i on probuje mi kurwa wmowic, że tel uzywal chyba kurwa w trybie samolotowym
-
Kalasznikow
- Kontakt:
teraz burakowi wpierdala 

-
Deluzburdelu
- Beczki: 17