Na WFie. Wcisnąłem lewe zwolnienie. Siedziałem na materacach i piłem oranżadę ze sklepiku za ostatnie drobniaki z piórnika. Wiedziałem że tak będzie, więc zabrałem lapka do szkoły.Ridż pisze:na informatyce?TwojStary pisze:Kubuntu i ubuntu były potem ale się nie licza, bo odpalałem którąś wersję nawet z płyty.
Linux Corner
Re: Linux Corner
Post autor: TwojStary » 17-10-2013, 21:48

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Post autor: usunięte konto » 17-10-2013, 21:51
Zazdrosłem. Też bym pokompilował kernele na wuefie.TwojStary pisze:Na WFie. Wcisnąłem lewe zwolnienie. Siedziałem na materacach i piłem oranżadę ze sklepiku za ostatnie drobniaki z piórnika. Wiedziałem że tak będzie, więc zabrałem lapka do szkoły.Ridż pisze:na informatyce?TwojStary pisze:Kubuntu i ubuntu były potem ale się nie licza, bo odpalałem którąś wersję nawet z płyty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
Post autor: Bolec » 18-10-2013, 16:24
Także pracowałem na ubuntu i kubuntu na wersji 8.10, a pamiętam jeszcze na Open Suse, Knoppix, Debian, BSDs, ale nie z livecd. Generalnie wszystkie odmiany lunuxa są fajne, oprócz samego czystego linuxa. ChujostwoTwojStary pisze:Kubuntu i ubuntu były potem ale się nie licza, bo odpalałem którąś wersję nawet z płyty.

Bolec
Post autor: TwojStary » 18-10-2013, 16:26
Chyba i o to mi chodzi.Boltex pisze:Także pracowałem na ubuntu i kubuntu na wersji 8.10, a pamiętam jeszcze na Open Suse, Knoppix, Debian, BSDs, ale nie z livecd. Generalnie wszystkie odmiany lunuxa są fajne, oprócz samego czystego linuxa. ChujostwoTwojStary pisze:Kubuntu i ubuntu były potem ale się nie licza, bo odpalałem którąś wersję nawet z płyty.
Dobra, ja nie lubię Linuxa.
Pozdrawiam i ave tematowi.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
chuj
Post autor: Ciastko » 22-10-2013, 21:03

Ciastko
chuj
Ciastko
Codi
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 23-10-2013, 16:43
usunięte konto
Ciastko
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 23-10-2013, 16:55
ubuntu to chuj, ma amazona który nas śledzi i w ogóle NSA AMERIKA SZPIEDZY FBI CIA OBAMA WILL KILL US AND W OGÓLECiastko pisze:Ubuntu touch juz dostepne ale poki co to praktycznie apek nie ma, chyba w pozniejszym czasie bedzie mozna to przetestowac
usunięte konto
chuj
Post autor: Ciastko » 23-10-2013, 16:59
Nom, ale xubuntu zajebista dystrybucjaRidż pisze:ubuntu to chuj, ma amazona który nas śledzi i w ogóle NSA AMERIKA SZPIEDZY FBI CIA OBAMA WILL KILL US AND W OGÓLECiastko pisze:Ubuntu touch juz dostepne ale poki co to praktycznie apek nie ma, chyba w pozniejszym czasie bedzie mozna to przetestowac

Ciastko
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 23-10-2013, 17:10
no mogliby go napisać w lepszym języku aby był lepszy, no ale co zrobisz.Burak pisze:Współczujemy [8]Ridż pisze:mój android trzyma się dobrze
usunięte konto
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 03-11-2013, 22:24
chyba przetestuję
usunięte konto
-
Strona 3 z 122
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 122