Star Wars
Re: Star Wars
Nowa Kadzieja - 1:54:59
Imperum Kontratakuje - 1:56:17
Powrót Jedi - 2:02:16
Imperum Kontratakuje - 1:56:17
Powrót Jedi - 2:02:16

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Masz pociete wersje, to nie sa oryginalne obrazy.
No coz, chuj, zostaje mi trzymac 2gigowe pliki z rozdzialkami po 720x304 z taka oto jakoscia
trudno, wole miec w takiej jakosci ale w oryginale jak w dobrej/zajebistej ale pocietej -.-
No coz, chuj, zostaje mi trzymac 2gigowe pliki z rozdzialkami po 720x304 z taka oto jakoscia

trudno, wole miec w takiej jakosci ale w oryginale jak w dobrej/zajebistej ale pocietej -.-
Ostatnio zmieniony 20-10-2013, 14:08 przez Ciastko, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuj, przegrałem życie. Całe dzieciństwo w pizdu.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Obejrzalem juz ze 40 razy cala trylogie, ale lekko jakosc mi zaczela przeszkadzac ale widze bede musial zie z nia zaprzyjaznic na dobre. Nie wiem, moze inni maja wyjebane w to czy ogladaja pociety film czy nie, ja nie mam, nie lubie ogladac pocietego filmu, wiedzac ze jest wersja oryginalna tak jak zostala nakrecona, przy ktorej nikt nic nie grzebal i nie poprawial.Burak pisze:Nie oglądaj w ogóle, problem rozwiązany
Szosty Zmysl by udostepnili w tej ponad 3-godzinnej wersji

Lul, to ty w ogóle jakieś filmy oglądasz?Ciastko pisze:Obejrzalem juz ze 40 razy cala trylogie, ale lekko jakosc mi zaczela przeszkadzac ale widze bede musial zie z nia zaprzyjaznic na dobre. Nie wiem, moze inni maja wyjebane w to czy ogladaja pociety film czy nie, ja nie mam, nie lubie ogladac pocietego filmu, wiedzac ze jest wersja oryginalna tak jak zostala nakrecona, przy ktorej nikt nic nie grzebal i nie poprawial.Burak pisze:Nie oglądaj w ogóle, problem rozwiązany
Szosty Zmysl by udostepnili w tej ponad 3-godzinnej wersji

Niepocięte filmy, to taśmy bezpośrednio z kamer, bo już w postprodukcji materiał jest cięty (zmieniają kolejność scen itd).
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Chodzi mi o to ze jak powstaje pierwotna wersja matka filmu, tak zwany directors cut, to pozniej nie wiem na jaka kurwe pchaja lapy i grzebia, wlasnie usuwaja jakies sceny, dokrecaja inne, no kombinuja jak kon pod gorke, nie wiem po kiego chuja.

NomLul, to ty w ogóle jakieś filmy oglądasz?![]()

Ostatnio zmieniony 20-10-2013, 14:23 przez Ciastko, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja chciałbym oryginalną wersję Ludzkiej Stonogi, najlepsze sceny usunęli.
Aż chyba sobie Star Łorsa obejrzę.
Aż chyba sobie Star Łorsa obejrzę.

Ale 1 czy 2? Bo 2 widze jakas wersje unrated, jedynki nie widze. A po stronach patrze to nie ma zadnych informacji o "kilku" wersjach.
a juz widze
i
masz
albo
a juz widze
Kod: Zaznacz cały
http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=285799
http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=244308
https://thepiratebay.sx/torrent/7695682/The_Human_Centipede_II__Full_Sequence_UNRATED_DIRECTORS_CUT_2011
https://thepiratebay.sx/torrent/7250188/The.Human.Centipede.II_Full.Sequence.UNRATED.2011.BDRip.XviD-LiV
Ostatnio zmieniony 20-10-2013, 14:28 przez Ciastko, łącznie zmieniany 2 razy.
W dwójce.
Podobno niektóre ujęcia usunęli, bo ponoć film stałby się "przesadzony". Przecież o to w takim filmie chodzi.
Podobno niektóre ujęcia usunęli, bo ponoć film stałby się "przesadzony". Przecież o to w takim filmie chodzi.

Na DW jest.
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
disnej zepsuje 7 część
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
usunięte konto
No dokładnie. Nowy szef Szitów zabije Luka, Leję i Hana Solo.Burak pisze:Ridż już widział wersje Workprint.
-
usunięte konto
(nie zaglądaj jak nie chcesz)JasnowidzRidż pisze:No dokładnie. Nowy szef Szitów zabije Luka, Leję i Hana Solo.Burak pisze:Ridż już widział wersje Workprint.