Impreza w kopalni v2
Czyli czym zakurwić na stypie
Impreza w kopalni v2
Witam serdecznie użytkowników.
Tak, Ciebie Remik również.
Robię w sobotę ze znajomymi grilla (czasami trzeba utrzymywać kontakty międzyludzkie) aka popijawę i planuję wyciągnąć moje kolumny, wzmacniacz, betoniarkę, zwłoki Mikiego, portrety przywódców z II WŚ itd.
Będzie towarzystwo samic, amatorów Somersby, ale i znajdą się smakosze whiskey, bimbru i chmielu.
Jako, że słucham takiej muzyki jakiej słucham i "nie znam się" ponoć, bo nie chodzę na spędy bydła w klubach, sram na domówki, bo piję sam, więc może być dziwnie (dopóki wszyscy nie będą dostatecznie pijani).
Proszę o wasze propozycje. Czego byście chcieli posłuchać dobrze się bawiąc, pijąc browar przy ognisku w towarzystwie znajomych? Co wypada? Tedego raczej nie puszczę, Myslovitz też nie, Rammstein też nie, Blutangel też nie, Ooomph też nie, XRX też nie, Flosstradamus też nie, Elektryczne Gitary też nie, a Lao Che i Beastie Boys nie wspomnę. Mam stare sety ASOT'u, trochę klasyków Electro-House i jakieś tam gówno znane i lubiane, lecz to chyba będzie za mało.
Pozdrawiam, pochwały sypię.
Tak, Ciebie Remik również.
Robię w sobotę ze znajomymi grilla (czasami trzeba utrzymywać kontakty międzyludzkie) aka popijawę i planuję wyciągnąć moje kolumny, wzmacniacz, betoniarkę, zwłoki Mikiego, portrety przywódców z II WŚ itd.
Będzie towarzystwo samic, amatorów Somersby, ale i znajdą się smakosze whiskey, bimbru i chmielu.
Jako, że słucham takiej muzyki jakiej słucham i "nie znam się" ponoć, bo nie chodzę na spędy bydła w klubach, sram na domówki, bo piję sam, więc może być dziwnie (dopóki wszyscy nie będą dostatecznie pijani).
Proszę o wasze propozycje. Czego byście chcieli posłuchać dobrze się bawiąc, pijąc browar przy ognisku w towarzystwie znajomych? Co wypada? Tedego raczej nie puszczę, Myslovitz też nie, Rammstein też nie, Blutangel też nie, Ooomph też nie, XRX też nie, Flosstradamus też nie, Elektryczne Gitary też nie, a Lao Che i Beastie Boys nie wspomnę. Mam stare sety ASOT'u, trochę klasyków Electro-House i jakieś tam gówno znane i lubiane, lecz to chyba będzie za mało.
Pozdrawiam, pochwały sypię.
Ostatnio zmieniony 15-10-2013, 21:13 przez TwojStary, łącznie zmieniany 2 razy.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: Impreza w kopalni v2
Ojrobity
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Ridż... No kurwa. Nie.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
usunięte konto
i tak zejdziecie na disko z pola
Nigdy nie byłeś na spotkaniu którego ja jestem administratoremRidż pisze:i tak zejdziecie na disko z pola

997 qspejow, przypadeg?
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Zmieniam nazwę tematu, bo Remik sapie 

-
usunięte konto
Kto mi rozjebau moje diamenty jajebie co za gowno gdzie moje 997
*(9((

100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
To ja, dałem ci beczkę. Możesz mi oddać kuspaje.Remik pisze:Kto mi rozjebau moje diamenty jajebie co za gowno gdzie moje 997*(9((

Właśnie o tym myślałem, że Nostalgia będzie najlepszym wyborem.Ridż pisze:http://www.bugwie.com/viewtopic.php?t=1664

Słuchałem Chwytaka dla beki, no ale wrzucę na playlistę 

Ostatnio zmieniony 15-10-2013, 21:21 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.

Nie dawno zapuszczałem chwytaka u siebie na chacie jak był mały melanż. Cały czas replay leciał.TwojStary pisze:Słuchałem Chwytaka dla beki, no ale wrzucę na playlistę

Napijmy się gorzoły.....Napijmy się gorzoły....
Ostatnio zmieniony 15-10-2013, 21:25 przez Joda, łącznie zmieniany 1 raz.
To jakaś inna wersja z tego co słyszę. Idzie na dysk