Xbox 30x więcej japońskich gówienek, a Wii (ich dziecko) to już wglBurak pisze:JW, PS3 ma LittleBigPlanet, Jaka & Dextera i Ratchet & ClankaTwojStary pisze:PS3 ma wszystkie gry w jakie powinien napierdalać prawdziwy mężczyzna.

Xbox 30x więcej japońskich gówienek, a Wii (ich dziecko) to już wglBurak pisze:JW, PS3 ma LittleBigPlanet, Jaka & Dextera i Ratchet & ClankaTwojStary pisze:PS3 ma wszystkie gry w jakie powinien napierdalać prawdziwy mężczyzna.
ps3 ma więcej japońskich lul, w końcu sony to japońceTwojStary pisze:Xbox 30x więcej japońskich gówienek, a Wii (ich dziecko) to już wglBurak pisze:JW, PS3 ma LittleBigPlanet, Jaka & Dextera i Ratchet & ClankaTwojStary pisze:PS3 ma wszystkie gry w jakie powinien napierdalać prawdziwy mężczyzna.
A mówili, ze to najlepsze jest, żeby tego szukaćBurak pisze:To nie kupuj Jaspera, one się szybko palą niby.
zaproponuję nawet diamenty za doradzenie.Ridż pisze:idź na dw do markusa czy innego znawcy, on sie zna poleci
Kod: Zaznacz cały
http://allegro.pl/xbox-360-rgh-lt-3-0-120gb-jasper-najlepsza-opcja-i3602091206.html
Dranz pisze:może to? RGH = brak xbox live.
Dranz pisze:Jakoś mnie nie ciągnie.Burak pisze:Przez neta też nie masz zamiaru grać?
Myślę Marcin, myślę wciąż na co się zdecydować.Burak pisze:Dranz pisze:może to? RGH = brak xbox live.Dranz pisze:Jakoś mnie nie ciągnie.Burak pisze:Przez neta też nie masz zamiaru grać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość