Ekolodzy i ekologia
Ekolodzy i ekologia
Post autor: Burak » 14-09-2013, 18:10
Wg mnie to oni są źródłem pogorszenia się gospodarki w Polsce oraz wielu problemów bo "zagrożony gatunek żuka gnojarza tu żyje"
Wyrażałem swoje zdanie o nich w temacie TwojegoStarego tak więc więcej możecie tam poczytać.
Wg mnie powodują regres, którego w naszym kraju niestety nie brak.
Burak
Juve17
Re: Ekolodzy i ekologia
Post autor: Cartman » 15-09-2013, 16:30

Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
Jebać alkoćpunów, zawsze jestem czysty bo się myję

Cartman
Post autor: Codi » 15-09-2013, 21:13
Za:
+Bez nich był by totalny rozpierdol, nie dało by się oddychać powietrzem
Przeciw:
+Segregacja śmieci, wyrzucanie niedopałków do kosza, wielokrotny użytek papieru toaletowego - czemu nie, ale po chuj przypinać się do drzew? Siedzieć w domkach i pierdolić o zagrożonych gatunkach.
+Mają wszędzie problemy, najlepiej żebyśmy mieszkali na drzewach, nic nie używali i nie jedli.

Codi
dr Lewin
Post autor: Nejm » 25-09-2013, 15:47
Nejm
Post autor: TwojStary » 25-09-2013, 16:12

Planeta istnieje od 4,5 miliarda lat, a my od ilu, stu tysięcy, może dwustu? I mamy jeszcze czelność uważać, że jesteśmy jakimś zagrożeniem? Planeta przechodziła przez znacznie gorsze gówna niż nas, a nam się wydaje że jakieś plastikowe torebki i aluminiowe puszki, zrobią jakąś różnicę?

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Post autor: #rysio » 25-09-2013, 16:17
twój stary, mówi jak jestTwojStary pisze:Kolejna mydlenie oczu do nabijania hajsu. I wpieprzanie się wszędzie człowieka ze swoim zamiłowaniem do kontroli wszystkiego (tutaj natury). Od powstania Ziemi wyginęło ponoć 90% gatunków zwierząt i co? W rzeczywistości ekologowie mają wyjebane w planetę. Nie zależy im na planecie (w sensie ogólnym) Wiecie co ich interesuje? Czyste miejsce ale do rozwoju ich interesuNasza planeta ma się dobrze, to ludzie mają przejebane. W porównaniu do ludzi Ziemia ma się świetnie.
Planeta istnieje od 4,5 miliarda lat, a my od ilu, stu tysięcy, może dwustu? I mamy jeszcze czelność uważać, że jesteśmy jakimś zagrożeniem? Planeta przechodziła przez znacznie gorsze gówna niż nas, a nam się wydaje że jakieś plastikowe torebki i aluminiowe puszki, zrobią jakąś różnicę?

ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka

#rysio
Post autor: Nejm » 25-09-2013, 18:26
TwojStary pisze:Kolejna mydlenie oczu do nabijania hajsu. I wpieprzanie się wszędzie człowieka ze swoim zamiłowaniem do kontroli wszystkiego (tutaj natury). Od powstania Ziemi wyginęło ponoć 90% gatunków zwierząt i co? W rzeczywistości ekologowie mają wyjebane w planetę. Nie zależy im na planecie (w sensie ogólnym) Wiecie co ich interesuje? Czyste miejsce ale do rozwoju ich interesuNasza planeta ma się dobrze, to ludzie mają przejebane. W porównaniu do ludzi Ziemia ma się świetnie.
O kurwa TS jaka mowa. Ty idz na prezydenta zaglosuje na Ciebie
Nejm
Post autor: TwojStary » 31-12-2013, 14:44
Naukowcy badający globalne ocieplenie popłynęli na Antarktydę badać i kręcić film o tym jak dramatycznie topnieje tam lód. Ich statek przed świętami ugrzązł jednak w lodzie i nie ma szans na wydostanie go. Tak biedule marzną tam. Wysłano chiński statek lodołamacz z pomocą jednak... nie mógł przebić się przez mocno zmarznięty lód i sam ugrzązł.
Teraz zbudowali prowizoryczne lądowisko i czekają na helikopter, a dlaczego nie na ocieplenie? hihihi

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Juve17
Zendikar
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Post autor: usunięte konto » 31-12-2013, 14:52

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
Juve17
TwojStary