Pierdolony jutub
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Pierdolony jutub
Dlaczego ten skurwialy googlowki jutub tak wali w kurwe i oszukuje? Czekam az sie filmik caly zaladuje, klikam play, a ten kurwiszon laduje mi od poczatku kurwa caly film, albo jak zatrzymam w jakims momencie bo lacze akurat nie wyrabia i film sie zatrzymuje, to po zaladowaniu filmu jak daje play to zaczyna skurwysyn od nowa ladowac w tym momencie gdzie dalem pauze, no co jest do ciezkiej pizdy?
Gowno swietego ojca
Re: Pierdolony jutub
Nie zwracaj na to uwagi, to pomyślisz, że tak ma być 
U mnie tak się dzieje od dawna, nie roztrząsam gówna, żeby nie śmierdziało

U mnie tak się dzieje od dawna, nie roztrząsam gówna, żeby nie śmierdziało

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Nie wiem czemu, ale na Arczowym Flaszu da się nawed normalnie przewijać bez ponownego ładowania, czego nie mogę zrobić na kąpie 
Linus > 7ka

Linus > 7ka
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Burek, a czego ja uzywam? Linucha, ale wkurwia mnie ten jebany jutub z tym swoim podwojnym buforowaniem
Gowno swietego ojca
Nie wiem jakim trzeba być desperatem z zapasami nieskonsumowanego czasu żeby korzystać z Linuksa 

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Wole linucha jak winshita z wbudowanymi backdoorami dla nsa.
Gowno swietego ojca
Jedno słowo na to mam. ParanojaKalasznikow pisze:Wole linucha jak winshita z wbudowanymi backdoorami dla nsa.

-
Kalasznikow
- Kontakt:
Nie no powiem Ci zainstalowalem tego linucha, na poczatku bylem sceptycznie nastawiony, ale powoli coraz lepiej go ogarniam i nie spieszy mi sie na powrot do uzywania windy, chyba ze bede chcial pograc to sie przelacze na dysk z 7 i po skonczonej grze powrot do linucha. Chwale go sobie, szybki jest, ale tak jak wczesniej mowilem, ciekaw jestem czy jeszcze by nie przyspieszyl jakbym postawil go na w miare nowej 500 zamiast teraz jak mam go na jakiejs starej 80.
Gowno swietego ojca
Miałem pingwina Ubuntu albo Kubuntu krótki okres jeszcze na blaszaku.
Sram na niego rzadkim gównem.
Pozdrawiam.
Wypowiedź nie miała na celu urażenia żadnego użytkownika Linuxa.
Żartowałem, gińcie w męczarniach fanboye.
Sram na niego rzadkim gównem.
Pozdrawiam.
Wypowiedź nie miała na celu urażenia żadnego użytkownika Linuxa.

Ubuntu
Kubuntu
x2
Wszystkie linuchy z "ubuntu" w nazwie mnie czymś denerwowały, wpierw wolny jak Vista bez paczy Ubuntu, potem brak ikon na Xubuntu itd. Dopiero Mint mnie przy sobie przytrzymał na dłużej. Tera Arzcz Linus z LXDE, który wpieprza tyle RAMu co Firefox.

Wszystkie linuchy z "ubuntu" w nazwie mnie czymś denerwowały, wpierw wolny jak Vista bez paczy Ubuntu, potem brak ikon na Xubuntu itd. Dopiero Mint mnie przy sobie przytrzymał na dłużej. Tera Arzcz Linus z LXDE, który wpieprza tyle RAMu co Firefox.
Również pozdrawiam.TwojStary pisze:Wypowiedź nie miała na celu urażenia żadnego użytkownika Linuxa.
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Burak, ale na golym pulpicie z pozamykanymi wszystkimi programami, bo wtedy mint tez mi jakies 200mb zzera 

Gowno swietego ojca
Nie, z uruchomionym Dropboxem i TransmissionemKalasznikow pisze:Burak, ale na golym pulpicie z pozamykanymi wszystkimi programami, bo wtedy mint tez mi jakies 200mb zzera
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Teraz mi ciagnie prawie 900
a mam tylko transmission w tle i thunderbirda 

Gowno swietego ojca
Wpierdolą aktualizację i nawet nie będziecie wiedzieli że macie backdoora, albo i już go macie.Kalasznikow pisze:Wole linucha jak winshita z wbudowanymi backdoorami dla nsa.

Bonzo:Myślicie że jesteście takimi cwaniakami ... gdybyście byli cwaniakami to byście zlokalizowali ten syf i nie uciekali na modyfikowane dystrybuje linuxa.
Linus < 7kaKalasznikow pisze:Teraz mi ciagnie prawie 900a mam tylko transmission w tle i thunderbirda

Kała, html5 włącz na yt i sprawdź jak chodzi.
Ostatnio zmieniony 11-09-2013, 19:10 przez Bolec, łącznie zmieniany 4 razy.
Bolec Phierdolec 

Problem w tym, że kod Linux'a jest otwarty i prędzej czy później, ktoś tego backdoora usunie, uznając go za zwykłego buga.Boltex pisze:Wpierdolą aktualizację i nawet nie będziecie wiedzieli że macie już backdoora, albo i już go macie.
Widzisz. Czyli teraz sam nie jesteś pewien czy masz tego backdoora czy nie. 

Bolec Phierdolec