Tu nie chodzi o to, że znajdziesz tam wszystko, bo w sumie znajdziesz w lepszej/gorszej jakości + gratis jakaś ukryta niespodzianka, dodatkowo wszyscy mają dostęp do uploadu, więc każdy wrzuca co mu się podoba i nie jest to wg. sprawdzane, a na prywatnych trackerach do uploadu są wyznaczone odpowiednie osoby z doświadczeniem (uploaderzy, encoderzy oraz użytkownicy z wyższymi rangami). Wstawki są sprawdzane pod kątem wirusów, synchronizacji dźwięku z wideo etc. Jeżeli wstawka łamie którąś z zasad uploadu, to oznaczana jest jako nuke. IMHO jak wspomniałem wyżej tu nie chodzi tylko o pliki tu chodzi również o bezpieczeństwo w sieci na które z tego co spostrzegłem w firefox corner (DoNotTrackMe) tak jesteś uczulony. Opcja DHT która potocznie mówiąc śledzi używana jest na publicznych trackerach. Służy ona do wykrywa większej ilości peerów oraz po pobraniu torrenta dalej sama z siebie wyszukuje komputery, na których znajdują się pliki. Z opcją DHT nie wiesz również gdzie wysyłasz pliki bo tracker jest publiczny. Może to być np. FBI, policja albo inny organ ścigania. Dlatego jest to samo w sobie dość niebezpieczne do tego jeszcze nasz dostawca internetu ma wszystko jak na dłoni co komu i gdzie. Prywatne trackery wstawiają znacznik do pliku .torrent, który zabrania użycia sieci DHT, na dodatek pliki można pobierać przez protokół szyfrujący (SSL), dlatego pobieranie jest jeszcze bardziej bezpieczniejsze.Kalasznikow pisze:Jak wszystko na nich znajduje to pobieramjak mam problem to kierunek google.com
Saints Row IV
Re: Saints Row IV
Post autor: Bolec » 25-08-2013, 19:59

Bolec
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Post autor: Kalasznikow » 25-08-2013, 20:11
Kalasznikow
Post autor: Remik » 25-08-2013, 20:13
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Remik
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Post autor: usunięte konto » 25-08-2013, 20:15
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Post autor: Kalasznikow » 25-08-2013, 20:17

Kalasznikow
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 25-08-2013, 20:22
pamiętaj, komputer nie spierdala.Kalasznikow pisze:Za godzine mi sie sciagnie, 61.2% mam

usunięte konto
Post autor: Bolec » 25-08-2013, 20:27
Wszystko do czasu.Kalasznikow pisze:Od lat sciagam z publikow, bodajze od czasu jak rs upadlo, zadnych problemow nigdy nie mialem, tym bardziej z prawem. Mam mozg, wiem co sciagac a co omijac + duzo daja komenty. Jak widzisz, mozna sobie poradzic.

Bolec
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 25-08-2013, 20:29
FBI wbije mi do domuBoltex pisze:Wszystko do czasu.Kalasznikow pisze:Od lat sciagam z publikow, bodajze od czasu jak rs upadlo, zadnych problemow nigdy nie mialem, tym bardziej z prawem. Mam mozg, wiem co sciagac a co omijac + duzo daja komenty. Jak widzisz, mozna sobie poradzic.

usunięte konto
chuj
Post autor: TwojStary » 25-08-2013, 20:32

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Post autor: Bolec » 25-08-2013, 20:32
Czemu? Przecież to zbiór scenowych wstawek w jednym miejscuBurak pisze:Ale prywatne generale, typu IPT są najgorszeBoltex pisze:

Na Podlasiu zrobili akcję(wiem od znajomego z policji) Wrzucili jakiś album + niespodziankę. Po kilku tygodniach czy miesiącach przychodziło do osób pisemko z prokuratury, które pobrały album. Kara za pobrany album: 1.000 zł. - 1.500 zł.Ridż pisze:FBI wbije mi do domu

Bolec
TwojStary
Bolec
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Post autor: Kalasznikow » 25-08-2013, 20:36
Przeca na wlasny uzytek mozna legalnie sciagac muzyke z sieci i nie moga za to karacBoltex pisze:Czemu? Przecież to zbiór scenowych wstawek w jednym miejscuBurak pisze:Ale prywatne generale, typu IPT są najgorszeBoltex pisze:Miałem konto, ale się pozbyłem bo tracker za szybko się rozrasta.
Na Podlasiu zrobili akcję(wiem od znajomego z policji) Wrzucili jakiś album + niespodziankę. Po kilku tygodniach czy miesiącach przychodziło do osób pisemko z prokuratury, które pobrały album. Kara za pobrany album: 1.000 zł. - 1.500 zł.Ridż pisze:FBI wbije mi do domu

Kalasznikow
chuj
Post autor: TwojStary » 25-08-2013, 20:42
1000-1500= -500Rockefeller pisze:Czyli z prostej kalkulacji, dali im po 500zł na łebka?Boltex pisze:[...] 1.000 zł. - 1.500 zł.
Czyli im dopłacili, o to mi chodziło

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
-
Strona 3 z 7
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7