Szlachta Corner
topic dla prawdziwych rasistów
Re: Szlachta Corner
Z dupy to określenie się nie wzięło, tutaj zostały jedynie wprowadzone porządki z którymi się zgadzam.
Szanuję dalej każdego usera, jak siebie samego.
Szanuję dalej każdego usera, jak siebie samego.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Z beki? Jak i cale to forunRockefeller pisze:Z dupy to określenie się nie wzięło

Gowno swietego ojca
No i beka jest.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Centrum beki. Nasz humor jest dość specyficzny.Kalasznikow pisze:Nie ma zadnej rasy panow
To prawda. Oczywiście, jeśli ktoś będzie się wybijał inteligencją ponad poziom, to prawdopodobnie zostanie do nas przyjęty.Kalasznikow pisze:potraficie "sensownie" wypowiadac sie na forum
Ogólnie Szlachta to taka forumowa elita, największe ogary.
Tego nikt nie powiedział. Ale jeżeli ktoś woli ciągle spamować postami bez żadnej wartości, to niby dlaczego miałby mieć tą rangę ? Na pewno są ludzie, którzy jakby chcieli to by sensownie pisali i wdawali się w ciekawe dyskusje, ale skoro wybrali tą drugą drogę to jest już ich prywatna sprawa.Kalasznikow pisze:reszta to tylko niziny intelektualne.
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Odczepcie się ode mnie, czuję się jak najgorszy wróg na forum, a jedynie przyczyniłem się do porządku w ekipie kurwa jego mać 

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Pozdro dla leków 

Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Nie, bo nie pisał sensownych postów na forum o kupieJuve17 pisze:lol, Escape wyjebac z grupy? no pojebalo was, dodaj go znowu ;>

Ammo pisze:Escape - nieogar, spamer, nie wypowiada się sensownie ani rzeczowo
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Nie spełniał warunków rangi.
Burdel wy wprowadziliście w tej grupie, elo.
Burdel wy wprowadziliście w tej grupie, elo.

Burdel w tej grupie się pojawił jak Zendi zrezygnował z moda rangi.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
W burdelu to ja byłem menedżerem, śmiesznie było 

Zendi sam uznał, że tak będzie lepiej. Jak dla mnie, to był jeden z niewielu użytkowników, co do którego nie miałem absolutnie żadnych wątpliwości, że w tej grupie znajdować się powinien.Burak pisze:Burdel w tej grupie się pojawił jak Zendi zrezygnował z moda rangi.
Tak jak niektóre osoby mogły nie pasować do Legendy, Promotorów czy Plebsa, tak niektóre nie pasowały tutaj i została dokonana aktualizacja. Nom, o to chodzi i proszę nie snuć teorii spiskowych.

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Jak by na to nie patrzec to kazdy z was ma troche racji Zendi mogl sie postawic i nie oddac rangi ale skoro juz to zrobil to nie ma co sie dziwic ze jest jak jest. Za duza swoboda tutaj jest dlatego takie reakcje. Trzeba tez uszanowac ze ktos jeszcze chce tu cos robic oprocz spamu na prawo i lewo, oby to nie byl slomiany zapal.