Ale się wkurwiłem
Zendikar proszony do tematu
Ale się wkurwiłem
Przed chwilą wstałem z popołudniowej drzemki (polecam, pozdrawiam) i miałem taki sen (i to nie pierwszy raz), w którym chciałem kogoś uderzyć albo ze szpica w dupala, albo dać dla niego klapsa w dziąsło (wiadomo, kozak w necie śnie, pizda w świecie), to za każdym razem albo do ciosu nie dochodzi i noga/ręka zatrzymywała się centymetr przed celem, albo ciosy były strasznie słabe, jak muśnięcia.
Proszę o poważne oferty, nie kończę aukcji przed czasem. Zendikar ty się znasz na tym chyba tak mi się wydaje.
Za pomoc plusy.
Proszę o poważne oferty, nie kończę aukcji przed czasem. Zendikar ty się znasz na tym chyba tak mi się wydaje.
Za pomoc plusy.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Ale się wkurwiłem
Nic na to nie poradzisz. Ja też tak mam i jest to naturalne. Tak samo jak nie uświadczysz krwi tylko różne wydzieliny, kolorowe, ale nie krew. Zbytnio na to nie poradzisz wiele, w LD nawet ciężko o to. Za to działa walka bronią, typu meiczie, axy itp. Tu już fajny filec jest 

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Ale się wkurwiłem
I potem się tylko wkurwiam w śnie i próbuje cały czas 
Nie polecam tego filcu.

Nie polecam tego filcu.
Ale się wkurwiłem
Walka fizyczna jest ciężka, tak samo jak bieganie, czy chociażby spadanie. Przypominam że w śnie fizyka nie działa (tylko wyobrażona) więc nie masz co liczyć na efekty dynamicznych ruchów 

Ale się wkurwiłem
A ta blokada w pierwszym poście nie jest aby po to, żeby podczas snu nie piznąć nogą/ręką w ścianę? 

Ale się wkurwiłem
Proszę koleżko.79 punktów 2 lata temu
I read this on another thread and it rang very true to me.
When you act in waking life, you are acting within the constraints of physics and your muscle movements account for this. When you throw a punch you really just initiate the action and momentum has a lot to do with the punch.
Your brain doesn't know how to model physics, it just knows how to work within its constraints. So when your brain tries to re-create the real world action of throwing a punch it cannot model the physics involved.
Ale się wkurwiłem
Blokada przez ruchami to paraliż senny. Tak jak wyżej, twój mózg nie ogarnia po prostu jak działa fizyka. A w śnie jej nie ma

Ale się wkurwiłem
Ale chyba wiem że jak zapierdolę pięścią w ścianę, to będzie mnie ręka boleć i uszkodzę ścianie, to czemu tego w śnie nie wiem? 

Ale się wkurwiłem
Musisz mózgowi to powiedzieć, mózg wie co to ból więc musisz go aktywować. We śnie wyciskałem z palca robaka co miał ze 30cm i nie chcąc czuć bólu, widzieć krwi i mięsa whatever, postanowiłem to wyłączyć i było fajnie

Ale się wkurwiłem
Coraz częściej mi się śni że tracę czucie w nogach i się czołgam zamiast chodzić. Niech ktoś wytłumaczy o co chodzi
Chcę podświadomie zostać Tyciorem, czy co?

Chcę podświadomie zostać Tyciorem, czy co?

Ostatnio zmieniony 18-03-2017, 10:07 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale się wkurwiłem
Wózek już sobie kupuj
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Ale się wkurwiłem
wszyscy jesteśmy tyciorami
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.