Loteria
Re: Loteria
Powiec gdzie to się włącza, to zrobie. W PA jest tylko "Zapisanych osób w loterii", "Wylosuj zwycięzcę loterii" i "Wyczyść osoby zapisane w loterii oraz informację na stronie głównej o tym, kto wygrał loterię". Nigdzie nie widzę "Loteria mode on/off" 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Czytaj post mój, jest w planie włącznie.SATAN pisze:wlaczta loterie! lud tego zada!
Aktualizuje sie zapytaniem jak diamenty, ale zapytania nie znamBurak pisze:Powiec gdzie to się włącza, to zrobie. W PA jest tylko "Zapisanych osób w loterii", "Wylosuj zwycięzcę loterii" i "Wyczyść osoby zapisane w loterii oraz informację na stronie głównej o tym, kto wygrał loterię". Nigdzie nie widzę "Loteria mode on/off" Obrazek

100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
No to elo, o loterii możecie pomarzyćRemik pisze:Aktualizuje sie zapytaniem jak diamenty, ale zapytania nie znamBurak pisze:Powiec gdzie to się włącza, to zrobie. W PA jest tylko "Zapisanych osób w loterii", "Wylosuj zwycięzcę loterii" i "Wyczyść osoby zapisane w loterii oraz informację na stronie głównej o tym, kto wygrał loterię". Nigdzie nie widzę "Loteria mode on/off" Obrazek

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
no kuhwa
żaden mądry nie napisał kawałka kodu by włączać ją prosto z PA? 

Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Borak stracił moce modernitorskie, płaczkamy. LOTERII NIE BEDZIE KMIOTY

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt: