No raczej. Kto normalny wstawiałby zdjęcia swoich dzieci na bugwieRidż pisze:Oczywiście, że to pierwsze.Afrodyta pisze:Czy jak wstawię obrazek z małymi dziećmi, to będzie oznaczało, że jestem pedofilem? Czy poprostu ojcem tych dzieci?

No raczej. Kto normalny wstawiałby zdjęcia swoich dzieci na bugwieRidż pisze:Oczywiście, że to pierwsze.Afrodyta pisze:Czy jak wstawię obrazek z małymi dziećmi, to będzie oznaczało, że jestem pedofilem? Czy poprostu ojcem tych dzieci?
A tak się chwaliłeś, że ruchałeś.Tycior pisze:przeciez tu nikt nigdy nie zamoczyl
Adrian pewnie bierze lochy na sposób z dziurą w kieszeni.Ridż pisze: tak się chwaliłeś, że ruchałeś.
kto normalny robi dzieci?No raczej. Kto normalny wstawiałby zdjęcia swoich dzieci na bugwie
no a kim chciałbyś być? batmanem?Afrodyta pisze: Czy jak wstawię obrazek z małymi dziećmi, to będzie oznaczało, że jestem pedofilem?
Będzie PedoMenem!Finczy pisze:no a kim chciałbyś być? batmanem?Afrodyta pisze: Czy jak wstawię obrazek z małymi dziećmi, to będzie oznaczało, że jestem pedofilem?
okej, to kto w takim razie normalny robi dziś dzieci?Afrodyta pisze:Powiedz to swoim rodzicom
Krysiuuuu uspokój sięAfrodyta pisze:Grześ pls
te disco człowieczki którzy myślą że są fajnipawian pisze:okej, to kto w takim razie normalny robi dziś dzieci?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości