ba trafilo sie nawet foto penisa i prosby seksu. Chyba najwyzszy czas zakonczyc temat dziewicy ktora tak naprawde nie istnieje

Dziewica (wtedy jeszcze meejt) powstala jakis czas temu aby zawojowac forumka cyckami dupom i ogolnie sprawdzic co panowie powiedza na kobiete na forum.
Jak widac na widok kobiecego nicku paly zesztywnialy i wiekszosc zaczela uderzac w nadzei na zobaczenie wirtualnego cycka.
Osoby takie jak satan zrobily sobie nawet awek z moim wyimaginowanym okiem z neta, coz dla milosci wszystko, sa tez dobre strony np mumino ktorego milosc odrzucilem pozegnal sie z forumkiem (1 plebsa mniej)
Pisaliscie i chodziliscie tak jak wami zagralem.
Na tsa podstawilem kolezanke ktora miala udawac kogos kim nie byla.
Zostawilem sobie furtke w postaci takiej ze "znalem ta osobe" zeby nie bylo gdybym walnal sie podczas pisania z koncowka meska a zenska.
Osoby pokroju Remika meczyly dziewice na tsie probujesz w taki czy inny sposob manipulowac ja aby dowiedziec sie kim jestem,
ps Remik jaki ty mily potrafisz byc w kontakcie 1 na 1 z kobieta szkoda tylko ze wszystko sluchalem przez mixstereo ^^ nie wspomianajac o tym ze pisalem z toba na gg a ty myslales ze to dziewica ^^
Projekt dobiegl konca za duzo dziewicy na forum a i mi nie chce sie udawac dwoch osob na raz.
Satan przykro mi ze cie zawiodlem ale dziekuje za wszystkie kwiatki na pw :* (ty moj gejuszku)
dziewica moze kiedys wroci jak bedzie znowu potrzeba rozruszania serc meskich na tym forum
a tymczasem pozdrowki ^^ GWCS