xXx na plebsa
Re: xXx na plebsa
"NA PLEBSA A POTEM BANA" WYJĄŁEŚ MI TO Z UST NICZYM JA PISIORA Z JEGO GRUBYCH, CZARNYCH WARG 

to niemądre, jak oprzeć dietę na twardych narkotykach,
ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka
ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka

Najpierw obsrancu naucz się robić skriny, i zainstaluj adblockarysieq pisze:"NA PLEBSA A POTEM BANA" WYJĄŁEŚ MI TO Z UST NICZYM JA PISIORA Z JEGO GRUBYCH, CZARNYCH WARG

Ty nawet nie masz tej przyjemności robić skriny, a o adblocku pisałem już, że jest mi zbędnyxXx pisze:Najpierw obsrancu naucz się robić skriny, i zainstaluj adblockarysieq pisze:"NA PLEBSA A POTEM BANA" WYJĄŁEŚ MI TO Z UST NICZYM JA PISIORA Z JEGO GRUBYCH, CZARNYCH WARGWtedy twój głos będzie się liczył.

jaki ty jesteś gówniKS XDDDDDDDDD powtarzasz to co ja do ciebie napiszę XDxXx pisze:Wyjdź czasami z domu obsrancu
beka z kurwiszona, czarny bracie jedź na szmacie

Po chuj się mam trudzić skoro od tego mam takiego cwela jak Ty?No właśnie. Nie pozdrawiam.
no tak, po co się trudzić i wymysleć cos swojego jak mozna przepisacxXx pisze:Po chuj się mam trudzić skoro od tego mam takiego cwela jak Ty?No właśnie. Nie pozdrawiam.
nie gratuluje, łap do pyska

-
GracieWCsa?
- Beczki: 51
To prawda, mamusia zawsze jszcza ci do twoich płatków a rano smacznie je wpierdalaszrysieq pisze:nie gratuluje, łap do pyskai wykórwiaj, kolejny CIEPŁY posiłek dostaniesz rano

jak dalej będziesz tak czytal ze zrozumieniem to nigdy tego testu 6 klas nie napiszeszxXx pisze:To prawda, mamusia zawsze jszcza ci do twoich płatków a rano smacznie je wpierdalaszrysieq pisze:nie gratuluje, łap do pyskai wykórwiaj, kolejny CIEPŁY posiłek dostaniesz rano

Dokładnie, najpierw naucz się czytać posty ze zrozumieniem teksturysieq pisze:jak dalej będziesz tak czytal ze zrozumieniem to nigdy tego testu 6 klas nie napiszesz

Nie ode mnie zależy nadawanie tej rangi.
Więc zamykam i pozostawiam ostatnie słowo szefowi.
Więc zamykam i pozostawiam ostatnie słowo szefowi.