BTW.
Gdzie tak napisałem?Nazwanie mnie osobą trzecią to jakiś dowcip.
Osoby trzecie, jako udostępnienie tych zasad publicznie na forum.
Nigdzie mi nie napisałeś na PW / GG bym Ci wysłał te zasady, więc o CHUJ Ci chodzi człowieku.
Gdzie tak napisałem?Nazwanie mnie osobą trzecią to jakiś dowcip.
Total brainfuck. Nadal nie wiem o co Ci chodzi.Dranz pisze:A kto Ci kazał to udostępniać publicznie? Jako ms chyba możesz wziąć sprawy w swoje ręce, czy trzeba Ci tłumaczyć jak dziecku.
I Tobie dzisiaj po pijaku żeby:Tak sobie teraz myśle że Finczy będzie chciał unplebsa, proszę tego nie robić. Z poważaniem: Sebastian.
Nie ściagać plebsa Tyciorowi.
Brainfuck to robisz na sb, gdzie podajesz błędne informacje, nie można się połapać co jest prawdą.plebs słuszny
-Najpierw 71% ---------- potem 50%.Escer pisze:Czytaj ze zrozumieniem, bo mnie zaraz krew zaleje.
Wysłany: Wto 06 Maj, 2014 12:03
uuu piesek Zendiego on Ci szczeknie Ty mu przynieśEscer pisze:Tak sobie teraz myśle że Finczy będzie chciał unplebsa, proszę tego nie robić. Z poważaniem: Sebastian.
Co za... nie będę pisał i tłumaczył Ci po 5 razy tego samego. Jeżeli nie potrafisz przeczytać i zrozumieć tego co jest, jak "byk" napisane to współczuje Ci bardzo.Dranz pisze:Polecam się przespać. gn. Podałeś link do, domyślam się, regulaminu szlachty? wiedząc, że nie mam dostępu do tego działu, więc jakim chujem, powtarzam, JAKIM CHUJEM, mam wiedzieć jakie są kurwa tam u was reguły?
Wkurwia mnie takie coś, rozumiesz?
Najpierw Ty piszesz 71%, potem ktoś podważa Twoje zdanie mówiąc, że to jednak 50% i nie dajesz mi jednoznacznych dowodów jak jest naprawdę.puk puk
Wokoł mnie szary bezsens, powiedz, co to za miejsce?
to Twoje "w tym temacie masz wszystko napisane"
Wysłany: Wto 06 Maj, 2014 12:03
Zostawić, przynajmniej coś się dzieje na forumSzeryf Ridż pisze:Podział Szlachta/Plebs jest przyczyną wielu przewrotów, jest rakiem tego forum, większym ode mnie. Powinno się wyeliminować te dwie grupy. Jeśli już karać kogoś byciem w grupie, która ma ograniczone funkcje to niech będzie to pobyt tymczasowy, na te dwa tygodnie czy ile tam.
Patrz go, wykorzystuje moje stare posty by mnie zniszczyć.Burak pisze:Zostawić, przynajmniej coś się dzieje na forumSzeryf Ridż pisze:Podział Szlachta/Plebs jest przyczyną wielu przewrotów, jest rakiem tego forum, większym ode mnie. Powinno się wyeliminować te dwie grupy. Jeśli już karać kogoś byciem w grupie, która ma ograniczone funkcje to niech będzie to pobyt tymczasowy, na te dwa tygodnie czy ile tam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości