bonżu apetit.xXx pisze:Udław się
Kanzas
Re: Kanzas
Żurek dobry podkład.
Picie wieczorem wyczuwam w powietrzu.
Picie wieczorem wyczuwam w powietrzu.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Mleczka w butelce zapewne tak. Bo on piwa nawet na oczy nigdy nie widział 

Ostatnio zmieniony 03-07-2013, 15:30 przez xXx, łącznie zmieniany 1 raz.
Pokaż screeny und logi.xXx pisze:Mleczka w butelce zapewne tak. Bo on piwa nawet na oczy nigdy nie widział

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
chciałabyś.xXx pisze:Mleczka w butelce zapewne tak. Bo on piwa nawet na oczy nigdy nie widział

Już painta odpala pewnie.

Kanzas niestety wygrywa w życie (tak mi się wydaje), także props dla autora topiku - przydałoby się przekazać tego moda komuś innemu - proponuje rangę jako nagrodę w loterii 

Ostatnio zmieniony 03-07-2013, 20:10 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
No kurwa, jeszcze jakiś plebs dostanieKOBRA pisze:Kanzas niestety wygrywa w życie (tak mi się wydaje), także props dla autora topiku - przydałoby się przekazać tego moda komuś innemu - proponuje rangę jako nagrodę w loterii

Wiadomo, że się odbierze wtedy, ale beczka przez chwilę może być 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Kolejny user w takim bądź razie