O ty chuju. Nabijamy się z ciebie, bo cię lubimy. /s..::Tyciorek::.. pisze:Przestałem czytaćcosiek pisze:O to że na forum nie potrzeba takich pierdół. Większość tu wchodzi aby popisać posty ze sobą, lub umawiać się w SB na karty czy nabijać się z Tyciora.ns pisze:Poziomy skończone. O chuj ci chodzi kmiocie?
Kto co robi na forumingu
Re: Kto co robi na forumingu
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
No to przeczytałem do końca 
W sumie się zgadzam z cośkiem te poziomy z dupy są,ale mam w nie wyjebane... największy mój rak to spect jako mod...

W sumie się zgadzam z cośkiem te poziomy z dupy są,ale mam w nie wyjebane... największy mój rak to spect jako mod...
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Skoro zbędne to nie używaj. To są tylko dodatki... a pisać posty, korzystać z SB czy nabijać z tyciora można nadal. Co do meliny, jak zresztą sama nazwa wskazuje to nie jest Bellagio do chuja.O to że na forum nie potrzeba takich pierdół. Większość tu wchodzi aby popisać posty ze sobą, lub umawiać się w SB na karty czy nabijać się z Tyciora. Wszyscy wykupili przywileje i poziomy po tym jak meline wgrałeś nie przewidując tego, że będzie chujowa (i nadal jest).
A co jest w nich złego?Po co te poziomy w których jest zmniejszenie qspajów za odpracowanie ZP/warnów? Było źle przedtem?
Do czego tu się przyczepiasz, bo nie rozumiem. Dostęp bezużyteczny, plebs nie mógł używać loterii... kurwa... nie wiem.Te dostępy do Archiwum SB, meliny i udział w Loterii też bezużyteczne. Było zawsze że plebsy nie mogą używać Loterii, więc niech tak będzie.
I jeszcze wisienka (chociażby dwie) na torcie, limit na wysyłanie qspajów i czasowe ZP. No i poziomy do nich. No kurwa, to już jakieś jaja są. Czego jeszcze brakuje? Usunięcie naliczania qspajów za posty, plusy i beczki i jedyna metoda na zdobycie ich to zapłacenie.
Pojebało kurwa? Za mało znasz bugwiowej historii... tej edycji... Od początku założenie było takie ze diaxy (wtedy) będą można zdobyć poprzez udzielanie się na forum.
Uważaj na to co mówisz bo Spec wykurwi warnem...No i rzecz ostateczna. Jakiegoś niedojeba awansowałeś na Moderatora.
Skoro piszecie tylko pierdoły, to róbcie to dalej. Nikt wam nie zabrania...Ostatecznie, my, jako użytkownicy BW wchodzimy tu tylko by pisać pierdoły w SB i nabijać posty. Czasami jest beka, ale ty próbujesz robić z tego forum coś, co nikomu się nie podoba.

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
ns dobrą robote odwala, nie pierdolcie.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie.ns pisze:A co jest w nich złego?
Niech spierdala. W przypadku powiedzenia "Jaki ojciec, taki syn", ty jesteś ojcem, a on jest synem.ns pisze:Uważaj na to co mówisz bo Spec wykurwi warnem...
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Nieślubny syn nsa 
Zatrudnił go tu i płaci alimenty w qspajach

Zatrudnił go tu i płaci alimenty w qspajach

Było dobrze... Czy teraz jest źle?Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie.
A co do Speca, to przecież pisałem, że czekam na jakieś dowody jego rzekomo chujowego moderowania. Dostałem je? No kurwa właśnie nie, bo każdy tylko narzekać potrafi... taka mentalność Polaka przeca.

Warnuje za byle gówno,nie czyta wszystkich postów i nie wie co się dzieje...
Ogólnie wkurwiający typ.
Ogólnie wkurwiający typ.
To ja już dziękuję za dyskusje.ns pisze:...taka mentalność Polaka przeca.
No fajnie, nie wiem dlaczego, ale odpowiem...
Ogólnie to nie wiem o co wonty, w końcu jest ktoś, kto sprząta wasz śmietnik...
Sprawdzałem jego warny. Słuszne w 100%.Warnuje za byle gówno
Ja też nie...nie czyta wszystkich postów
Na to nie odpowiem, bo nawet nie wiem jak.i nie wie co się dzieje...
Mnie też kilka osób wkurwia.Ogólnie wkurwiający typ.
Ogólnie to nie wiem o co wonty, w końcu jest ktoś, kto sprząta wasz śmietnik...
Ale skoro zadałem pytanie, to chociaż z grzeczności, przydało by się odpowiedzieć, cnie?cosiek pisze:To ja już dziękuję za dyskusje.ns pisze:...taka mentalność Polaka przeca.
Ostatnio zmieniony 19-03-2015, 17:53 przez ns, łącznie zmieniany 1 raz.

sam dodatek średni jak dla mnie. Odnosząc się do ostatnich postów w temacie, już dawno bym zakurwił warnem dla cosia za obrazy, które są zakazane w regulaminie ale nie dam mu tej frajdy. Poczekam jeszcze aż sobie więcej nagrabi, co by mógł napisać, że warn z dupy a Spectator rozdaje warny za byle co jak leci 

Aha.Spectator pisze:sam dodatek średni jak dla mnie. Odnosząc się do ostatnich postów w temacie, już dawno bym zakurwił warnem dla cosia za obrazy, które są zakazane w regulaminie ale nie dam mu tej frajdy. Poczekam jeszcze aż sobie więcej nagrabi, co by mógł napisać, że warn z dupy a Spectator rozdaje warny za byle co jak leci
Ogarnij promotorów kmiocie.
Widać efekty. 

zgłoszone za obrazęSpectator pisze:ogarnąłem, zostałeś wyjebany leszczu.

Ehh znęcają się nad Spectem 
Spectator najlepszy moderator, zero kolesiostwa.
Przywrócić moda Dranzowi
NS fajny jest.
Czy wkrótce postanie Chujwiev3?
Więcej spacji dojeb debilu.
Pozdrawiam

Spectator najlepszy moderator, zero kolesiostwa.
Przywrócić moda Dranzowi
NS fajny jest.
Czy wkrótce postanie Chujwiev3?
Więcej spacji dojeb debilu.
Pozdrawiam
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ