Pochwal się swoją tapetą!
Tapete NIE PULPIT
-
Podfruwajka
Re: Pochwal się swoją tapetą!
To kup oryginalny Windown.
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Trzeba było aktywować aktywatorem SuperAktywator2000_by_DJMirek1994.exe?Podfruwajka pisze:teraz nie mam bo wywaliła się licencja w windowsie
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Podfruwajka
To ten słynny DAZ Loader się wywala. Pozdrawiam.Burak pisze:Trzeba było aktywować aktywatorem SuperAktywator2000_by_DJMirek1994.exe?Podfruwajka pisze:teraz nie mam bo wywaliła się licencja w windowsie
-
Podfruwajka
Daz loader taki zajebisty hehe. Jakiś mirek pro siedemset działa lepiej, ale nie chce mi sie go szukać.
Ten feel gdy mam oryginalnego windowsa 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
ranga chyba odpowiednia?..::Tyciorek::.. pisze:Ten feel gdy mam oryginalnego windowsa

uuu widzę aktywator nie zadziałałSpectator pisze:ranga chyba odpowiednia?..::Tyciorek::.. pisze:Ten feel gdy mam oryginalnego windowsa

Ostatnio zmieniony 15-03-2015, 11:51 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Ja mam oryginalnego windowna bo wkurwiłem się że nie było dobrego torrenta do ósemki i kupiłem. Nie żałuje.
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
nie używam żadnych aktywatorów..::Tyciorek::.. pisze:uuu widzę aktywator nie zadziałałSpectator pisze:ranga chyba odpowiednia?..::Tyciorek::.. pisze:Ten feel gdy mam oryginalnego windowsa

Mam w folderze chyba 40 tapet, sie losowo zmieniają.

100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz