Zgłoszenie
Zgłoszenie
Wnoszę o nadanie mi moda albo możliwość ukrywania postów oraz dawania z/p idiotom pokroju marzenie milion.
Wkład w forum jakiś tam mam.
A osób jest na chwilę obecną zbyt mało by to wszystko ogarnąć.
Aha przypominam o opcji end, która w błyskawiczny sposób przewinie stronę na sam dół
Wkład w forum jakiś tam mam.
A osób jest na chwilę obecną zbyt mało by to wszystko ogarnąć.
Aha przypominam o opcji end, która w błyskawiczny sposób przewinie stronę na sam dół
Ostatnio zmieniony 17-06-2013, 14:46 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Zgłoszenie
Dobra dupa, zna się na rzeczy. Martaaaa
<marzenia>
Zielonym nasieniem polać go.

Zielonym nasieniem polać go.
Ostatnio zmieniony 17-06-2013, 16:47 przez Pirat, łącznie zmieniany 1 raz.
pierdole nie chce mi sie bazgrac
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Zobaczę, ale wytrzymasz do jutra? Dzisiaj już nie mam czasu, ale jutro spróbuję ogarnąć.
Kim Ty jesteś Marta / Niki?
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Twoim ojcemRemik pisze:Kim Ty jesteś Marta / Niki?

Nie po prostu lubię ład na forum i jak widzę Cichopek na całej stronie to po prostu wytrzymać nie mogę i muszę coś zrobić.
Nie podskakuj jej, bo stoczymy pojedynek na miecze!Remik pisze:Kim Ty jesteś Marta / Niki?

pierdole nie chce mi sie bazgrac
Mam znacznie wyższe referencje, proszę o rozpatrzenie mojej prośby i przy okazji wyjebanie z Modów nieaktywnych osób.
Taki swap forumowy, w sumie właśnie o to mi chodziAmmo pisze:Mam znacznie wyższe referencje, proszę o rozpatrzenie mojej prośby i przy okazji wyjebanie z Modów nieaktywnych osób.
Nie lubisz Cichopek? Niezła z niej dziewoja.Marta pisze:Twoim ojcemRemik pisze:Kim Ty jesteś Marta / Niki?![]()
Nie po prostu lubię ład na forum i jak widzę Cichopek na całej stronie to po prostu wytrzymać nie mogę i muszę coś zrobić.
Co to dużo mówić:
Cichopek nie jest złą, ale jeżeli blokuje i spowalnia całą stronę to jestem zmuszony się nią zająć.

Chujowo się czyta,, że piszesz "zmuszony".

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Popieram.Kalasznikow pisze:Nie
To tak jakby dać administratora na DW pikusp albo BasicGeo.
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Mogę oddać Marcie moje moce modernatorksie.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
PA, ja mu załatwiłem moda po znajomości, a jemu już się znudziłoMiszel pisze:Mogę oddać Marcie moje moce modernatorksie.

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Wrodzony pedantyzm pozwala mi na pisanie takich rzeczy.TwojStary pisze:Chujowo się czyta,, że piszesz "zmuszony".