YNG HOJU
Re: YNG HOJU
Dwóch użytkowników na jednego... Kto rozstrzygnie spór? Kto zachowa honor wobec forum? Kto otrzyma diamentowe berło qspaja? Tego dowiecie się w następnym odcinku.
Jeżeli powyższy post ciebie uraża, to pewnie miałem powody by go napisać. EMA 

Jestem negocjatorem administracyjnym.
Kto Cię opuścił, co się stało, uwierz - życie ma sens.
Kto Cię opuścił, co się stało, uwierz - życie ma sens.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Opuściła mnie ranga Junior Admina, którą odebrał mi yng :[
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
I przez to dostałem warna na BW.KOBRA pisze:Opuściła mnie ranga Junior Admina, którą odebrał mi yng :[

ty korwo Kodiego sie nie warnuje, buroku jedenKOBRA pisze:Opuściła mnie ranga Junior Admina, którą odebrał mi yng :[

Sam Codi zaczął, poczytaj temat w Prośbach.mikis314 pisze:ty korwo Kodiego sie nie warnuje, buroku jedenKOBRA pisze:Opuściła mnie ranga Junior Admina, którą odebrał mi yng :[myslalem, ze to yng mu postawil pale, a to ty...zdrajca
Immunitet poselski?mikis314 pisze:Kodi nie musi przestrzegać regulaminu.
Wyjaśniłem sprawę na PW. Dostałeś okup. A ja zadość uczynienia juz nie.KOBRA pisze:Sam Codi zaczął, poczytaj temat w Prośbach.mikis314 pisze:ty korwo Kodiego sie nie warnuje, buroku jedenKOBRA pisze:Opuściła mnie ranga Junior Admina, którą odebrał mi yng :[myslalem, ze to yng mu postawil pale, a to ty...zdrajca

Musi, a schakować to se może localhosta jak będzie miał dobry dzień.mikis314 pisze:Kodi nie musi przestrzegać regulaminu.
Kobra, kiedy Ty byłeś Junior Adminem ?
Do dzisiaj... Nawet adminem byłem za czasów RemikaAmmo pisze:Musi, a schakować to se może localhosta jak będzie miał dobry dzień.mikis314 pisze:Kodi nie musi przestrzegać regulaminu.

Dałeś mi swoją wiadomością do zrozumienia że chcesz plusa, wiec dałem, oczekuję czegoś w zamian.KOBRA pisze:A gdzie ja napisałem, że warna usunę, hę?
Nie wiesz, nei znasz się.Ammo pisze:Musi, a schakować to se może localhosta jak będzie miał dobry dzień.mikis314 pisze:Kodi nie musi przestrzegać regulaminu.

Raz nie dostosowałem się do regulaminu...KOBRA pisze:Ja się pytam gdzie FrePlej!?
Dobra kij z tym, nikomu w dupę włazić nie będę... Będę chciał to odrobię, a jak nei to przekupie kogoś i mi odrobi.