Donoszę
Re: Donoszę
Wypierdalaj emerycie, teraz kto inny dzierży berło.

Ostatnio zmieniony 16-06-2013, 19:43 przez Pirat, łącznie zmieniany 1 raz.
pierdole nie chce mi sie bazgrac
Przecież FerPlej o tym wie, bo zdegradował mnie do Juniora 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
gunwo mnie to obchodzi, pa ma miec tylko admin kmioty
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Chyba Ty. Ja już nie mam, yng mnie zdegradował :[
Ale o tym w innym temacie.
Ale o tym w innym temacie.
nieznacie sie kmioty, zreszta chuj mnie to jebie, kto ma a kto nie

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
To oddaj mi juniora.ns pisze:nieznacie sie kmioty, zreszta chuj mnie to jebie, kto ma a kto nie
Nie ja podejmuje takie decyzje.
Musisz umówić się (najlepiej telefonicznie) z osobą odpowiedzialną za rekrutacje. Następnie musisz się stawiać punktualnie na umowioną wcześniej godzinę. Przyjdź godzinę wcześniej, aby uniknąć długich kolejek. Później już tylko z górki, rozmowa kwalifikacyjna etc. Osoba rekrutująca ma tydzień na rozpatrzenie danej kandydatury, więc nie poganiać.
PS. Zaleca się stosowny ubiór, typu majtki, skarpetki... Kto wie co może czekać się na prywatnej rozmowie
Musisz umówić się (najlepiej telefonicznie) z osobą odpowiedzialną za rekrutacje. Następnie musisz się stawiać punktualnie na umowioną wcześniej godzinę. Przyjdź godzinę wcześniej, aby uniknąć długich kolejek. Później już tylko z górki, rozmowa kwalifikacyjna etc. Osoba rekrutująca ma tydzień na rozpatrzenie danej kandydatury, więc nie poganiać.
PS. Zaleca się stosowny ubiór, typu majtki, skarpetki... Kto wie co może czekać się na prywatnej rozmowie

Jedynie pod biurkiem, zresztą zależy od osoby rekrutującej... Zapytaj

Dajcie im spokój, pocałujcie się na zgodę. W dupę też może być :dupa: 

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy