bugwie co się stało
Prośby / groźby / pytania / zażalenia - wszystko tutaj
bugwie co się stało
Post autor: Pirat » 12-06-2013, 15:58
rano wstaje na klopa, mam ciężkie zatwardzenie po wczorajszym obfitym grillu boli jak skurwysyn
i siedząc na Kloppie zakończywszy machanie Watzkiem pomyślałem że wejdę na bugwie w moim smartszicie.
i kurwa weszło, ale tylko na stronę główną a jak przechodzę do logowania to wyjebuje serwer
no
i siedząc na Kloppie zakończywszy machanie Watzkiem pomyślałem że wejdę na bugwie w moim smartszicie.
i kurwa weszło, ale tylko na stronę główną a jak przechodzę do logowania to wyjebuje serwer
no
pierdole nie chce mi sie bazgrac
Pirat
FairPlay
Remik
Re: bugwie co się stało
Post autor: Pirat » 12-06-2013, 16:04
nadal to samoRemik pisze:Zmień smartszita na smartfona
Pirat
FairPlay
Burak
FairPlay
Post autor: Pirat » 12-06-2013, 16:17
poszedł donos do serwerowni, nie ze mną te numery 

Pirat
FairPlay
Post autor: squall » 12-06-2013, 18:30
Masz jakieś screeny, czy ciśniesz bekę jak Cien z beczkami?
squall
Post autor: Pirat » 12-06-2013, 18:36
Mówiąc poważnie
NA smartfonie wchodzę na stronę główną bugwie przez Operę Mobile bez problemu, a kiedy klikam "Zaloguj" strona się sypie "Nie można odnaleźć serwera".
NA smartfonie wchodzę na stronę główną bugwie przez Operę Mobile bez problemu, a kiedy klikam "Zaloguj" strona się sypie "Nie można odnaleźć serwera".
Pirat
Post autor: FairPlay » 12-06-2013, 18:43
Czekamy na screeny. Bo wygląda mi to na całkiem dobrą prowokację. Moja krewpirat pisze:Mówiąc poważnie

FairPlay
Post autor: Banzaiiii » 12-06-2013, 20:02
chuja dostaniesz.Temat ostaje ode mnie 3/10 za brak screenówCien pisze:Czekamy na screeny. Bo wygląda mi to na całkiem dobrą prowokację. Moja krewpirat pisze:Mówiąc poważnie
Banzaiiii
squall
Ciekawski
Zablokowany
• Strona 1 z 1