Doklejanie postów zamiast pojawiania się nowych.
Doklejanie postów zamiast pojawiania się nowych.
Obecna sytuacja: gdy napiszemy w jakimś temacie posta i nawet po miesiącu dopiszemy coś nowego, to zostanie to dodane do tamtego postu, o czym nikt się nie dowie, póki nie zajrzy w temat.
Proponowana sytuacja: gdy napiszemy w jakimś temacie posta i po pewnym okresie czasu (4h ? to do ustalenia jest) napiszemy kolejnego, to zostanie to potraktowane jako nowy post i temat poleci w górę.
Btw, w dalszym ciągu nie działa tag .
Pozdrawiam.
Proponowana sytuacja: gdy napiszemy w jakimś temacie posta i po pewnym okresie czasu (4h ? to do ustalenia jest) napiszemy kolejnego, to zostanie to potraktowane jako nowy post i temat poleci w górę.
Btw, w dalszym ciągu nie działa tag .
Pozdrawiam.
-
GracieWCsa?
- Beczki: 51
Re: Doklejanie postów zamiast pojawiania się nowych.
+1
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
A Remek kiedy pisałem o zmianach w Promotorach to nawet +1 nie napisałeśRemik pisze:+1

Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Jakich zmianachDranz pisze:A Remek kiedy pisałem o zmianach w Promotorach to nawet +1 nie napisałeśRemik pisze:+1

100icki pisze:
Mógłbym zrobić tak, zeby wcale nie doklejało tylko, żeby za każdym razem był nowy post. Pasuje?
Jasne. Jak ktoś będzie napierdalał posty żeby tylko nabić licznik to wiadomo = warned/zped/banned zależnie od okoliczności.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Włączy ktoś postera i zrobi się taki syf... łolaboga. Zrób łączenie postów do 4 godzin, a później już normalnie lecą
100icki pisze:
Wprowadziłem 4 godziny (tak samo jak na DW). Musicie jeszcze zobaczyć czy działa poprawnie.