Szlachta Corner
topic dla prawdziwych rasistów
Re: Szlachta Corner
Póki co się wstrzymuję, niech będzie bardziej aktywny i pisze więcej postów. Biorę pod uwagę.
Przypominam że do Szlachty jest długa droga i selekcja, byle kogo nie bierzemy, right?
@dałn.
Na Ciebie też zwracam uwagę. Nie róbcie ze mnie buca
Przypominam że do Szlachty jest długa droga i selekcja, byle kogo nie bierzemy, right?
@dałn.
Na Ciebie też zwracam uwagę. Nie róbcie ze mnie buca

Ostatnio zmieniony 07-05-2013, 21:52 przez Zendikar, łącznie zmieniany 2 razy.

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Przyda się kobita w ekipie. 

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
A ja myślałem, że gwałty dokonywane są na Plebsach, a nie na swoich 

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
Plebsy to wiocha, a ja na pola nie chodzę. Piszesz od razu gwałty, przecież się zapłaci.ns pisze:A ja myślałem, że gwałty dokonywane są na Plebsach, a nie na swoich

No kurwa jak nie chodzisz... Przeca terroryzowanie Plebsa to obowiązek każdego Szlachciana

"Kodi dobry wariat" "cnie?"
Diamentami 

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Mam o tego swych ludzi na ziemi. A terroryzuje ich bombami z powietrza, naparzam pole toksycznymi bakteriami żeby kartofli nie mogli jeść, póki nie zapłacą.ns pisze:No kurwa jak nie chodzisz... Przeca terroryzowanie Plebsa to obowiązek każdego Szlachciana

Się zgadza, widać mam dużo to jeszcze jej nie zapłaciłem.TwojStary pisze:Diamentami

Moc to nie tylko Diamenty.
A jeżeli chodzi o to, to już możesz usunąć ten testowy warn ^^

A co z tego będę miał......miał?Marta pisze:Moc to nie tylko Diamenty.

Przecież 105 diamentów to nie dużo...

Ostatnio zmieniony 08-05-2013, 18:05 przez Joda, łącznie zmieniany 2 razy.
Spokój. Okres ochronny trwa.