Motoryzacyjne rozmowy
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Re: Motoryzacyjne rozmowy
Mam pytanie do obeznanych.
Jakbym zdał prawko, chcę kupić auto
Oczywiście żadnych zniżek nie mam.. Ile by mi wyszło za autko z silnikiem 2l poj. ? +/- Nie znam się, mam fajne bmw na oku, ale nic pewnego.
Jakbym zdał prawko, chcę kupić auto
Oczywiście żadnych zniżek nie mam.. Ile by mi wyszło za autko z silnikiem 2l poj. ? +/- Nie znam się, mam fajne bmw na oku, ale nic pewnego.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
najlepsze auto kto wybrał 206 lub focusa ten choypawian pisze:W undergroundzie lubiłem civica

Też zawsze wolałem Civica.
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
Remik pisze:Oczywiście żadnych zniżek nie mam.. Ile by mi wyszło za autko z silnikiem 2l poj. ? +/- Nie znam się, mam fajne bmw na oku, ale nic pewnego.
Poj 2,0 przy mocy 110 km bez zniżek żadnych i zwyżka za wiek bo mniej masz niż 26
+/- 1300 pzu
Ale dodaj do tego zwyżkę za to że BMW i za to że masz prawko mniej niż rok.
To około 1500 pewnie
W jednej racie

O OC pytasz? Jak bez zniżek to na 100% powyżej 1000. Myślę, że około 1300.Remik pisze:Oczywiście żadnych zniżek nie mam.. Ile by mi wyszło za autko z silnikiem 2l poj. ? +/- Nie znam się, mam fajne bmw na oku, ale nic pewnego.
Liberty Direct ma chyba najtańsze ubezpieczenia (w takiej sytuacji oczywiście).Otisek pisze:Remik pisze:Oczywiście żadnych zniżek nie mam.. Ile by mi wyszło za autko z silnikiem 2l poj. ? +/- Nie znam się, mam fajne bmw na oku, ale nic pewnego.
Poj 2,0 przy mocy 110 km bez zniżek żadnych i zwyżka za wiek bo mniej masz niż 26
+/- 1300 pzu
Ale dodaj do tego zwyżkę za to że BMW i za to że masz prawko mniej niż rok.
To około 1500 pewnie
W jednej racie
Ostatnio zmieniony 09-10-2014, 19:11 przez squall, łącznie zmieniany 2 razy.
Za miesiąc, kwartał czy rok? Jak za rok to ujdzie, a jak za miesiąc, to bede chyba na rowerze jeździł 

100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Za rok.Remik pisze:Za miesiąc, kwartał czy rok? Jak za rok to ujdzie, a jak za miesiąc, to bede chyba na rowerze jeździł
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
squall pisze:Liberty Direct ma chyba najtańsze ubezpieczenia (w takiej sytuacji oczywiście).
HAHAHA Lierty to krzyknie pewno ponad 2 patyki, jak coś to Axa Direct, jeszcze można zobaczyć co zaproponują w You can Drive.

Ja mam w liberty direct bmw 
place 1300 PLN

place 1300 PLN
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
WiadomoTycior pisze:Ja mam w liberty direct bmw
place 1300 PLN

Ja płacze 730 na rok

dlaczego taniej masz ? 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
Mam Fiata, płacę 265zł. 

1300?
Taka pojemność to w tym Liberty albo Axa direct będzie najlepsza. Weź na ojca, wyjdzie taniej głąbie. Ziomek wziął na ojca, który nie ma prawka i już wyszło taniej.
U mnie w Liberty wyszłoby ponad 300, MTU 280, a w BTA 265zł. 1.3 silnik, 6 skrzynia, 05 rocznik, dieselek.
Auto na ojca - ja współwłaściciel. Jako młody kierowca masz ponad 100% płatne, do tego jak jebniesz w kogoś to się nie wypłacisz, bo młody kierowca.
Nie masz ojca z prawkiem?

1300?

U mnie w Liberty wyszłoby ponad 300, MTU 280, a w BTA 265zł. 1.3 silnik, 6 skrzynia, 05 rocznik, dieselek.
Auto na ojca - ja współwłaściciel. Jako młody kierowca masz ponad 100% płatne, do tego jak jebniesz w kogoś to się nie wypłacisz, bo młody kierowca.
Nie masz ojca z prawkiem?
Ostatnio zmieniony 09-10-2014, 23:13 przez Dranz, łącznie zmieniany 1 raz.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
jeździcie jelczę? No bo ja na przykład do szkoły często jeżdżę gdyż taki jest u mnie tabor komunikacji miejskiej