Lucid Dreams
Tylko dla mentalnych ćpunów
Re: Lucid Dreams
Ostatnio nie mogę wejść w ten stan poprzez alkohol, chyba za mało pije.

In a game for eternal fame.
Po alko nawet dobrze jest zapamiętać sny. Przed snem sobie gadałem o się najebałem więc nici ze snów, a rano pomimo że lipa po alko to pamiętałem wszystkoEscer pisze:Ostatnio nie mogę wejść w ten stan poprzez alkohol, chyba za mało pije.

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
Widzę że temat dalej aktualny, wrzucam poradnik "krok po kroku".
http://pl.wikibooks.org/wiki/%C5%9Awiad ... 5%82ywania
http://pl.wikibooks.org/wiki/%C5%9Awiad ... 5%82ywania

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Każdy człowiek ma sny, Ty ich tylko nie pamiętasz.Otisek pisze:Nie mam snow

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
j/wZendikar pisze:Każdy człowiek ma sny, Ty ich tylko nie pamiętasz.Otisek pisze:Nie mam snow
Autosugestia odwala tutaj dużo roboty.
Wmów sobie że zapamiętasz swój sen to rano go będziesz pamiętał, tylko jak Ci się nie uda to się nie poddawaj.
Dzisiaj bawiłem się metodą WBTB i WILD czyli utrzymywanie świadomości przy zasypianiu po pobudce w nocy.
Z resztą najczęściej ostatnio używam tej metody. Wynik osiągnąłem pozytywny, kontynuowałem jeden sen całą noc tak jak planowałem po każdej pobudce.
Wynik jednak mnie nie zadowolił, co raz bardziej dochodzę do wniosku, że swojego wewnętrznego "ja" nie oszukam i podświadomość zawsze to mi w ten sam sposób przedstawi.
Zamiast się cieszyć - budzę się rano jeszcze bardziej smutny i przygnębiony.
Z resztą najczęściej ostatnio używam tej metody. Wynik osiągnąłem pozytywny, kontynuowałem jeden sen całą noc tak jak planowałem po każdej pobudce.
Wynik jednak mnie nie zadowolił, co raz bardziej dochodzę do wniosku, że swojego wewnętrznego "ja" nie oszukam i podświadomość zawsze to mi w ten sam sposób przedstawi.
Zamiast się cieszyć - budzę się rano jeszcze bardziej smutny i przygnębiony.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Nie próbuje wywołać LD, bo stracham przed paraliżem sennym 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
Jak to sie objawia?Burak pisze:Nie próbuje wywołać LD, bo stracham przed paraliżem sennym

Z Wikipedii.Osoba doświadczająca paraliżu przysennego ma wrażenie ogarniającej niemocy, nie jest w stanie wykonać żadnych ruchów, mówić ani otworzyć oczu. Zjawisku temu towarzyszą zazwyczaj bardzo nieprzyjemne doznania psychiczne, takie jak wrażenie ogłuszającego dudnienia lub dzwonienia w uszach, bezwładnego spadania, wykręcania ciała, przygniecenia klatki piersiowej lub kończyn. Prawie zawsze towarzyszy mu przyśpieszony rytm serca oraz uczucie strachu. Podczas paraliżu możliwe jest również występowanie różnego rodzaju halucynacji, zarówno wzrokowych jak i dotykowych.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Pierdolenie. Nigdy czegoś takiego nie miałem, a może się przytrafić też bez stawiania kroków w LD.
Najgorsze uczucie mam zawsze gdy jestem przeziębiony i robię moją miksturę zdrówka w 24h (2x gripex max, 200ml cytrynówki i spać).
Uczucie że kołdra ma 200kg i nie mam sił jej odrzucić najgorsze. Do tego dochodzi morze potu. No ale to na własne życzenie, przynajmniej mam pewność że na drugi dzień będę czuł się o niebo lepiej.
Nigdy nie miałem paraliżu, bardziej sny na jawie gdy mam 100% pewność że to realne życie, a nagle mnie przyciąga do sufitu z mocą serwerowni BW.
Najgorsze uczucie mam zawsze gdy jestem przeziębiony i robię moją miksturę zdrówka w 24h (2x gripex max, 200ml cytrynówki i spać).
Uczucie że kołdra ma 200kg i nie mam sił jej odrzucić najgorsze. Do tego dochodzi morze potu. No ale to na własne życzenie, przynajmniej mam pewność że na drugi dzień będę czuł się o niebo lepiej.
Nigdy nie miałem paraliżu, bardziej sny na jawie gdy mam 100% pewność że to realne życie, a nagle mnie przyciąga do sufitu z mocą serwerowni BW.

Paraliż senny bardzo ciekawe przeżycie, nie trzeba ćpać gripexów jak Devi czy TS ani twardych narkotyków jak nasz nieudacznik. Wszystkie bad tripy można mieć za darmo.

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
-
Logorey Ciposok
- Kontakt: