Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Re: Nocne Pikacze
Wstałem o 4 i czuje się wypoczęty pomimo że jestem przeziębiony. Przed piątą zrobiłem rundkę samochodem i wtedy fajnie jest, bo nie ma nikogo oprócz mnie.
Zapamiętałem kawałek snu więc wpisałem go do dzienniczka i tak leci. Przyjadę z roboty to walnę się w spanie a co!
Zapamiętałem kawałek snu więc wpisałem go do dzienniczka i tak leci. Przyjadę z roboty to walnę się w spanie a co!
Cisza w domu bo brat se pojechał, mogę se ambientów w spokoju posłuchać ![:] :]](./images/smilies/fake-smile.gif)
![:] :]](./images/smilies/fake-smile.gif)
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Brat do dziewczyny, a ty w domuBurak pisze:Cisza w domu bo brat se pojechał, mogę se ambientów w spokoju posłuchać
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Coś w tym styluRemik pisze:Brat do dziewczyny, a ty w domuBurak pisze:Cisza w domu bo brat se pojechał, mogę se ambientów w spokoju posłuchać

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

nie czuje roznicy

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
pawian pisze:Fajnie jest?TwojStary pisze:1szy raz w tym miesiącu
nie czuje roznicy
no może jeszcze bardziej wyjebane mamTwojStary pisze:nie czuje roznicy

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
#Illu?Burak pisze:Cisza w domu bo brat se pojechał, mogę se ambientów w spokoju posłuchać

W sumie jest identycznie jak wczoraj tyle że bez rundki samochodem. Przyjadę to jebnę się w spanie.Finczy pisze:Wstałem o 4 i czuje się wypoczęty pomimo że jestem przeziębiony. Przed piątą zrobiłem rundkę samochodem i wtedy fajnie jest, bo nie ma nikogo oprócz mnie.
Uwierz że życie ma sens! ta