Nie umiem się uczyć na prawko
Dział (bez) spamu
Zendikar
Spectator
Remik
chuj
Spectator
Tycior
Spectator
Tycior
Spectator
pawian
Spectator
Finczy
Re: Nie umiem się uczyć na prawko
Post autor: Karabin » 13-09-2014, 13:44
Tyskie zjebało się. Z resztą mi po alku nic nie wchodzi do głowy (no oprócz alku).
Teoria najgorsze kurewstwo jeśli już wcześniej się jeździło samochodem. Do tego to cholerny zamulacz, rozwiązywałem testy z sieci, bo były najświeższe, lecz mimo to przysypiałem i rzygałem po kilku powtórzeniach.
Co do egzaminów.
Za pierwszym razem miałem 3 błędy, później 1 błąd cholera wie w czym. Oczywiście mówię o teorii, którą w domu zdawałem na 100% w każdej możliwej formie (jak każdy). W WORDzie wychodzi całkiem inaczej. Najlepiej wcześniej walnąć setę dla rozlużnienia.
Egzamin praktyczny zdany za pierwszym, chociaż czułem niepewność do skurwiałego egzaminatora który mi nawet ręki nie podał przez całą jazdę.
Z materiałów które daje ośrodek korzystałem również dużo. Chodzi mi o książkę z pytaniami. Jakoś lepiej do łba to wchodziło. Przepisów nie tknąłem bo je znam.
Teoria najgorsze kurewstwo jeśli już wcześniej się jeździło samochodem. Do tego to cholerny zamulacz, rozwiązywałem testy z sieci, bo były najświeższe, lecz mimo to przysypiałem i rzygałem po kilku powtórzeniach.
Co do egzaminów.
Za pierwszym razem miałem 3 błędy, później 1 błąd cholera wie w czym. Oczywiście mówię o teorii, którą w domu zdawałem na 100% w każdej możliwej formie (jak każdy). W WORDzie wychodzi całkiem inaczej. Najlepiej wcześniej walnąć setę dla rozlużnienia.
Egzamin praktyczny zdany za pierwszym, chociaż czułem niepewność do skurwiałego egzaminatora który mi nawet ręki nie podał przez całą jazdę.
Z materiałów które daje ośrodek korzystałem również dużo. Chodzi mi o książkę z pytaniami. Jakoś lepiej do łba to wchodziło. Przepisów nie tknąłem bo je znam.
Spoiler
Pokaż
Oczywiście zdawałem w starym systemie. Trzeba było się obudzić wcześniej, a nie teraz płaku płaku 

Ostatnio zmieniony 13-09-2014, 13:45 przez Karabin, łącznie zmieniany 1 raz.

"ROZPIERDOLIŁBYM DARKWAREZ ZA JEDEN POST TS'A" ~Krzysztof Krawczyk
Karabin
chuj
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: Nie umiem się uczyć na prawko
Post autor: usunięte konto » 05-03-2015, 22:16
GÓWNO NIE ZDAŁ
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
Tycior
ODPOWIEDZ
-
Strona 3 z 9
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5