Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
-
Strona 176 z 851
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …
- 851
- Następna
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: Nocne Pikacze
Post autor: usunięte konto » 23-08-2014, 23:33

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
Post autor: Finczy » 23-08-2014, 23:34
Ja wstaje i już mam przed oczami JĄ. Kiedyś wstawałem to byłem zdenerwowany że nie wyspany i że do szkoły. Teraz wstaje zdenerwowany że znowu Ona mi się pojawia. Jak zapomnieć Ridż? jak zapomnieć taki piękny uśmiech?Ridż pisze:Ja przed snem zawsze o jakiejś znajomej ze szkółek myślę i mi smutno i zasypiam jak już je liżę tu i ówdzie w wyobraźni.

Finczy
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 23-08-2014, 23:37
Nie da się w sumie. Samo przejdzie. Miałem jedną taką w gimnazjum fajną, ale uczucie znikło.Finczy pisze:Ja wstaje i już mam przed oczami JĄ. Kiedyś wstawałem to byłem zdenerwowany że nie wyspany i że do szkoły. Teraz wstaje zdenerwowany że znowu Ona mi się pojawia. Jak zapomnieć Ridż? jak zapomnieć taki piękny uśmiech?Ridż pisze:Ja przed snem zawsze o jakiejś znajomej ze szkółek myślę i mi smutno i zasypiam jak już je liżę tu i ówdzie w wyobraźni.
W techbazie jeszcze napotykałem się na inną, też fajną. Zawsze się uśmiechała, zawsze powiedziała cześć na korytarzu. Kiedyś trafiłem na nią na przystanku, wymieniliśmy dwa słowa i tak siedzieliśmy obok siebie aż przyjechał autobus. Smutno mi było bo nie wiedziałem co mówić.
Przed zaśnięciem mam w głowie kilka imion i kilka dziewczyn i kurde nie wiem co robić, która najważniejsza dla mię. Dziwne to wszystko.
usunięte konto
Post autor: Finczy » 23-08-2014, 23:47
Było kilka dziewczyn przed nią ale szybko mi minęło. Ta jest jakaś wyjątkowa z największego doła mnie wyciągała zwykłym uśmiechem nawet nie wiedząc o tym bo wstydziłem się odezwać. Teraz odeszliśmy w swoje drogi ja sam a ona ze swoim księciem. Zostało mi przeglądanie facebooka i wyczekiwanie nowych zdjęć oraz wyobraźnia gdzie wyobrażam sobie różne sytuacje z nią. Żadnej erotyki same miłe chwile które się nie wydarzą, ciężko to opisać słowami...Ridż pisze:Nie da się w sumie. Samo przejdzie. Miałem jedną taką w gimnazjum fajną, ale uczucie znikło.
W techbazie jeszcze napotykałem się na inną, też fajną. Zawsze się uśmiechała, zawsze powiedziała cześć na korytarzu. Kiedyś trafiłem na nią na przystanku, wymieniliśmy dwa słowa i tak siedzieliśmy obok siebie aż przyjechał autobus. Smutno mi było bo nie wiedziałem co mówić.
Przed zaśnięciem mam w głowie kilka imion i kilka dziewczyn i kurde nie wiem co robić, która najważniejsza dla mię. Dziwne to wszystko.
Jeszcze zaczyna teraz grzmieć, czekam na zimę czuje że sobie coś zrobię łoło powieszę się na klamcę.
Finczy
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 23-08-2014, 23:49
usunięte konto
Post autor: Finczy » 24-08-2014, 00:02
Ja się czasami dziwię że tacy na żelowani chłopcy słuchający disco polo mają swoje panie... U mnie w woj. lubelskim takie typy to normalka...Ridż pisze:Ja to jestem niewyjściowy to się nie dziwę, że nie mam żadnej pani. Na razie zostaje mi tylko marzyć.
Lubię włączyć sobie:
plus( od 1:14):
O to moje życie, tego słowami nie opiszesz i brak bratniej duszy która cie zrozumie. Cztery ściany ale fajnie, a reszta się spina gdzie pójść na densy na lipne disco polo.
Finczy
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 24-08-2014, 00:07

Zima genialna!
Same here. Pójdę chyba już spać, bo jakoś tak smutno i w ogóleO to moje życie, tego słowami nie opiszesz i brak bratniej duszy która cie zrozumie. Cztery ściany ale fajnie, a reszta się spina gdzie pójść na densy na lipne disco polo.

Ten fil gdy już nigdy normalny nie będę.
usunięte konto
Post autor: Finczy » 24-08-2014, 00:21
Rapsy, metale, popy czy ambienty jeden chuj. Słucham Te-Trisa wracając do domu w śnieżne wieczory do domu więc mam wielki sentyment. Szedłem drogą mijając miejsca gdzie się wychowałem stąd taki sentyment do zimy i do tego wykonawcy.
Puść sobie:
tekst się zgadza prawie w 50% do mojej osoby plus ten podkład

Płatki śniegu przy lampie i ten stary dom w którym kiedyś spałem i zawsze gdy z niego wychodziłem wiedziałem gdzie mam iść, te ścieżki w zimie zawsze minąłem i to SAM.
Ten fil polecam każdemu ale potem będzie Cię prześladował jak wspomnienia z dzieciństwa.
Tak tak jestem najebany stąd taki głupi post który nikt nie zrozumie ELOOO!
Finczy
Dranz
Finczy
pawian
Finczy
pawian
Dranz
Post autor: chuj » 24-08-2014, 01:34

chuj
-
Strona 176 z 851