Wasz koffany remeg prosto z kopalni. Musze szybko pisać, bo mi żar gaśnie w laptopie
Wczoraj dopiero zauważyłem, że to nie mech z majtek, tylko serZendikar pisze:Czemu dałeś przecinek między "przepraszam" a "serdecznie"?
qspy pisze:Wczoraj dopiero zauważyłem, że to nie mech z majtek, tylko serZendikar pisze:Czemu dałeś przecinek między "przepraszam" a "serdecznie"?
Masz uczulenie?Zendikar pisze:qspy pisze:Wczoraj dopiero zauważyłem, że to nie mech z majtek, tylko serZendikar pisze:Czemu dałeś przecinek między "przepraszam" a "serdecznie"?
Dobrze że to nie lawenda
PotwierdzanZendikar pisze:Słyszałem że ładnie pachnie.
Muszę zapytać pawiana
Gdzie są drzwi ?qspy pisze:Temat na poważnie, proszę wyjść. Czekam na kogoś kto ma admina tutej
Otisek pisze:Gdzie są drzwi ?qspy pisze:Temat na poważnie, proszę wyjść. Czekam na kogoś kto ma admina tutej
A kto prócz Ciebie, nsa i Squalla ma dostęp do FTP? Remik. On kciał mody moje ce es esy bym wklepał w css który podmieni i on chciał nowy układ pod avataremBurak pisze:Mnie na forum nie ma, L4 wziąłem. Poza tym, masz dowody że ty to Remek?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości