Sprawdźcie
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Sprawdźcie
2F2F, bo to pewnie SZPIEG!!!111
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: Sprawdźcie
Nie, to Iza. KILIM ZABIĆ GOpawian pisze:oro pisze:to pewnie Iza albo Adamb zbanujcie!
Może kutasznik od razu, co
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
No przecież to ja jestem
Jak wróciłem to Michał chyba pisał że ja robiłem multikonta.

WoOw,
co jak co ale bynajmniej jestem legendę i ją stanowię, a nie to co połowa osobników tutaj na forum co drugi z legendą na na DW znany z licznych multi z kilkudniowym stażem. FAIL.
co jak co ale bynajmniej jestem legendę i ją stanowię, a nie to co połowa osobników tutaj na forum co drugi z legendą na na DW znany z licznych multi z kilkudniowym stażem. FAIL.
Ostatnio zmieniony 20-06-2014, 19:15 przez 2F2F, łącznie zmieniany 2 razy.
Jaki masz nick na dw?2F2F pisze:WoOw,
- ruchańsko
@Michal - zgadnij ajsztajnie ^^, 2F2F, konto dezaktywowane przez drogiego admina Q, tzw. cichy ban.
@Burak - nie siedzę na proxy, mieszkam w Holandii.
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez Zendikar.
Zapoznaj się z regulaminem.
Załóż życie w holandii korner, popisz mądre posty. Możesz wtedy liczyć na miłą współpracę2F2F pisze:@Michal - zgadnij ajsztajnie ^^, 2F2F, konto dezaktywowane przez drogiego admina Q, tzw. cichy ban.

Kojarzę nick

Nie po to się rejestrowałem by marnować swój cenny czas na pisanie bezwartościowych postów z ludźmi o zainteresowaniu "chuj".
Jedynie co mnie interesuje to zamknięty dział "fotki" do którego dostęp ma za pewne ranga Legenda.
Jak nazwa rangi mówi dostęp i przywileje do niej powinny mieć osoby "tworzące legendę DW", a nie no-name słynące z setek multi z kilkudniowym stażem - FAIL.
Jedynie co mnie interesuje to zamknięty dział "fotki" do którego dostęp ma za pewne ranga Legenda.
Jak nazwa rangi mówi dostęp i przywileje do niej powinny mieć osoby "tworzące legendę DW", a nie no-name słynące z setek multi z kilkudniowym stażem - FAIL.
Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez Zendikar.