Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Re: Nocne Pikacze
Czas na zmiany, ale na dniach wrócę do starego. Bo w ten temat się nie wpasowuję.

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Toto na avku jest ze Spirited Away? Czy źle kojarzę? Jak tak, to dożywotni props, jedyna chińska bajka, która dla mnie jest 10/10.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
nom, to chyba spirytus away
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Chińskie bajki oglondajo, jeszcze kilka postów i was pogonię!

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Siema Miki, jak wiczoreg?
Ja znów swoje zboczenia oglądam.

Ja znów swoje zboczenia oglądam.

Ostatnio zmieniony 14-08-2013, 23:36 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
O 21:00 to ja wychodzę dopiero z domu 
Wcześniej o tej porze byłem trzecią godzinę w robocie

Wcześniej o tej porze byłem trzecią godzinę w robocie

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Dzisiaj znów posiadówa u mnie, Kałach przyniósł radosne zioła, ja nagoniłem trochę bimbru w ten wolnolecący dzień. Dziewica zaraz nakroi wędliny, tylko gdzieś się szlaja jeszcze. Ach te kobiety. Dziś znów nieco odpłynąłem rozmyślając o swej egzystencji i o swojej byłej. Chuj tam, romantyk ze mnie 4w5 w enneagramie.
Od 18:00 do 6:00 następnego dnia ;]
Replikacja płyt DVD i BluRay na niemieckich wtryskarkach poliwęglanu.
Czyli tłoczenie oryginałów na półki sklepowe.
Mam opowiadać o mej (byłej) pracy, czy otwieramy flaszeczkę i pogadamy jak to nam źle?
Tak, trzecią.Otisek pisze:Trzecia ?
Od 18:00 do 6:00 następnego dnia ;]
Replikacja płyt DVD i BluRay na niemieckich wtryskarkach poliwęglanu.
Czyli tłoczenie oryginałów na półki sklepowe.
Mam opowiadać o mej (byłej) pracy, czy otwieramy flaszeczkę i pogadamy jak to nam źle?

-
usunięte konto
robisz kopie krążków?
Oryginały powstają inaczej.
Ma się niklową matrycę z grą/filmem/albumem, gdzie na wstrzeliwanym poliwęglanie do formy w temperaturze 300*C i pod naciskiem 30 ton powstaje odcisk ścieżek. Jedna z nich wpada do metalizacji (dlatego jest srebrna)
Płyta powstaje z dwóch krążków L0 i L1 które są łączone bardzo toksycznym klejem (my używaliśmy Sony).
Dalej gotowa płyta wpada do wirówki, gdzie klej jest równomiernie rozmieszczany.
Następnie spada na szpindel, gdzie co 2500 sztuk robi się test odtwarzalności, substratów, elektryczności i wytrzymałości.
Jakikolwiek wybieg po za normy skutkuje zatrzymaniem linii produkcyjnej i ustawianiem parametrów od nowa.
Robota dla maniaków i wytrzymałych. Na hali mieliśmy po 6 maszyn i napieprzały one nonstop. Zmiany 12 godzinne. Siedzenie przed kompem bez możliwości połączenia z netem i bez telefonu (względy bezpieczeństwa) przy wyjściu byliśmy zawsze skanowani wykrywaczem metalu. Dobrze wspominam tą robotę. Płacili mi za oglądanie w tamtych czasów przedpremierowych Avengersów i graniu na ps3. No ale nic cały czas, bo byłby opierdol ;]
Ma się niklową matrycę z grą/filmem/albumem, gdzie na wstrzeliwanym poliwęglanie do formy w temperaturze 300*C i pod naciskiem 30 ton powstaje odcisk ścieżek. Jedna z nich wpada do metalizacji (dlatego jest srebrna)
Płyta powstaje z dwóch krążków L0 i L1 które są łączone bardzo toksycznym klejem (my używaliśmy Sony).
Dalej gotowa płyta wpada do wirówki, gdzie klej jest równomiernie rozmieszczany.
Następnie spada na szpindel, gdzie co 2500 sztuk robi się test odtwarzalności, substratów, elektryczności i wytrzymałości.
Jakikolwiek wybieg po za normy skutkuje zatrzymaniem linii produkcyjnej i ustawianiem parametrów od nowa.
Robota dla maniaków i wytrzymałych. Na hali mieliśmy po 6 maszyn i napieprzały one nonstop. Zmiany 12 godzinne. Siedzenie przed kompem bez możliwości połączenia z netem i bez telefonu (względy bezpieczeństwa) przy wyjściu byliśmy zawsze skanowani wykrywaczem metalu. Dobrze wspominam tą robotę. Płacili mi za oglądanie w tamtych czasów przedpremierowych Avengersów i graniu na ps3. No ale nic cały czas, bo byłby opierdol ;]

-
usunięte konto
nic nie pika, więc...
Puści mi ktoś krótki referat o tej słynnej jerba mate?
Puści mi ktoś krótki referat o tej słynnej jerba mate?
NIE.
Po cholerę produkowałem się Tobie tyle o mojej pracy?
Po cholerę produkowałem się Tobie tyle o mojej pracy?

Ostatnio zmieniony 15-08-2013, 22:28 przez TwojStary, łącznie zmieniany 1 raz.

-
usunięte konto
bo to dobra praca co. też bym tak chciał