Chce info
Re: Chce info
Przydałoby się, bo chujowo jest to ogarnąć, a czasami chciałbym wiedzieć.
I TAK PEWNIE GÓWNO Z TEGO WYNIKNIE.
Pozdrawiam.
I TAK PEWNIE GÓWNO Z TEGO WYNIKNIE.
Pozdrawiam.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Kebaba.squall pisze:Może jeszcze frytki do tego?
Umiesz czy nie?
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Pewnie nei umie robić kebaba, bo jest adminem, z resztą ja też nie. Prędzej bym pociął sobie palce niż to mięso do niego. Chociaż powiem wam, że od kiedy znalazłem ptasie piórko w tym mięsie to już go nie jadam.Remik pisze:Kebaba.squall pisze:Może jeszcze frytki do tego?
Umiesz czy nie?
Jeżeli powyższy post ciebie uraża, to pewnie miałem powody by go napisać. EMA 

Codi pisze:Pewnie nei umie robić kebaba, bo jest adminem, z resztą ja też nie. Prędzej bym pociął sobie palce niż to mięso do niego. Chociaż powiem wam, że od kiedy znalazłem ptasie piórko w tym mięsie to już go nie jadam.Remik pisze:Kebaba.squall pisze:Może jeszcze frytki do tego?
Umiesz czy nie?

Tyle w temacie.
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Skłel, to może jakiegoś zaufanego typka coto by wgrywał modziki forumkowi? bo tak widzę czasu chyba nie masz i w ogóle
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
jem kanapkę
- Beczki: 37
j/w, forum powstało tylko dzięki ns'owi. Bo Remik też gówno potrafi zrobić.jem kanapkę pisze:Zmieńcie admina najpierw, bez tego nie ma szans na żaden progres

A ktoś napisze coś takiego najpierw?Ridż pisze:Skłel, to może jakiegoś zaufanego typka coto by wgrywał modziki forumkowi? bo tak widzę czasu chyba nie masz i w ogóle
jem kanapkę pisze:Zmieńcie admina najpierw, bez tego nie ma szans na żaden progres

Modyfikacja zbędna całkowicie.
mikis314 pisze:j/w, forum powstało tylko dzięki ns'owi. Bo Remik też gówno potrafi zrobić.

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
asd pisze:Obrazekmikis314 pisze:j/w, forum powstało tylko dzięki ns'owi. Bo Remik też gówno potrafi zrobić.
HAHAHAhahaahaha

Pamiętajcie kmiotki, że jakby nie burek, to by forumek nie powstał, elo

100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz