Admuncher
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Admuncher
Kurwa, pomozcie bo ja chyba TEMPY jestem jak tabaka w rogu, spierdolil mi sie admuncher, trial reset wysiadl to znalazlem jakas wersje z crackiem I tym resetem, u siebie na kompie zrobilem tak ze wrzucilem ten crack/aktywator do programu, program dziala, to sprawdzilem jeszcze reset i tez dzialal, poprawnie odnowil licencje, pobral jeszcze liste filtrow i zapierdala jak pojebany.
Zainstalowalem na kompie u starego i:
Raz - program nie chce pobrac filtrow, a co za tym idzie, blokuje nawet wlaczenie przegladarki (adm nie jest tylko do reklam, mozna powiedziec ze w jakims stopniu tez kompa chroni), wrzuce cracka, program dziala wszystko pieknie, ikona w zasobniku jest biala ale: jak mowilem, program nie chce pobrac listy filtrow i malo tego jakby jeszcze neta blokowal
u siebie na kompie mam jedynie zainstalowany Outpost Firewall pro, stary ma tego najnowszego szajsowatego comodo i zupelnie nie wiem po co Spybot search and destroy.
Ktos ma jakis pomysl? Bo kurwa, ja juz sam nie wiem.
Zainstalowalem na kompie u starego i:
Raz - program nie chce pobrac filtrow, a co za tym idzie, blokuje nawet wlaczenie przegladarki (adm nie jest tylko do reklam, mozna powiedziec ze w jakims stopniu tez kompa chroni), wrzuce cracka, program dziala wszystko pieknie, ikona w zasobniku jest biala ale: jak mowilem, program nie chce pobrac listy filtrow i malo tego jakby jeszcze neta blokowal
u siebie na kompie mam jedynie zainstalowany Outpost Firewall pro, stary ma tego najnowszego szajsowatego comodo i zupelnie nie wiem po co Spybot search and destroy.
Ktos ma jakis pomysl? Bo kurwa, ja juz sam nie wiem.
Gowno swietego ojca
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Re: Admuncher
Chuj nie adblock. Rozkminilem o co chodzi ten szajsowaty (co juz wielokrotnie podkreslalem) comodo bez zadnego info wogole blokowal polaczenie admunchera z internetem, ten w konsekwencji nie mogl pobrac filtrow co skutkowalo niemozliwoscia odpalenia przegladarki, a a nawet zblokowaniem netu. Wogole nawet nie pomyslalem, ni nie przypomnialem ze outpost kilka razy zamrygal ze admuncher potrzebuje jakis zezwolen, no ale kurwa po calej nocce w robie mozna chwilowo przestac myslec.
CHUJ Z TYM COMODO CO TO KURWA JEST TO JEST JAKIS SMIEC A NIE FIREWALL KURWA, OUTPOST FIREWALL PRO i wiem o najdrobniejszej kurwa, najmniejszej najtyciejszej w morde jebane zmianie w systemie.
A adblock to tez chuj, przepuszcza jakis tam % reklam, podczas gdy admuncher nie puszcza absolutnie NIC. adblock przydaje sie do zablokowanie czegos tam na stronie co nie koniecznie jest reklama a tez wkurwia albo przeszkadza.
A poza tym na koniec, serdeczne chuj w dupe calemu timowi od adblocka za konszachty z googlem i ich polityka wciagania na biala/czarna liste. Wygoglujcie sobie, nawet byla niedawno afera w internecie na ten temat.
Dziekuje za uwage
CHUJ Z TYM COMODO CO TO KURWA JEST TO JEST JAKIS SMIEC A NIE FIREWALL KURWA, OUTPOST FIREWALL PRO i wiem o najdrobniejszej kurwa, najmniejszej najtyciejszej w morde jebane zmianie w systemie.
A adblock to tez chuj, przepuszcza jakis tam % reklam, podczas gdy admuncher nie puszcza absolutnie NIC. adblock przydaje sie do zablokowanie czegos tam na stronie co nie koniecznie jest reklama a tez wkurwia albo przeszkadza.
A poza tym na koniec, serdeczne chuj w dupe calemu timowi od adblocka za konszachty z googlem i ich polityka wciagania na biala/czarna liste. Wygoglujcie sobie, nawet byla niedawno afera w internecie na ten temat.
Dziekuje za uwage

Ostatnio zmieniony 19-07-2013, 10:43 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 2 razy.
Gowno swietego ojca
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
jak sie uzywa ty;lo easylist to przepuszcza lolKalasznikow pisze:Chuj nie adblock. Rozkminilem o co chodzi ten szajsowaty (co juz wielokrotnie podkreslalem) comodo bez zadnego info wogole blokowal polaczenie admunchera z internetem, ten w konsekwencji nie mogl pobrac filtrow co skutkowalo niemozliwoscia odpalenia przegladarki, a a nawet zblokowaniem netu. Wogole nawet nie pomyslalem, ni nie przypomnialem ze outpost kilka razy zamrygal ze admuncher potrzebuje jakis zezwolen, no ale kurwa po calej nocce w robie mozna chwilowo przestac myslec.
Dziekuje za uwage
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Jeszcze raz powtorze to, bo widze ze to nie dociera do wszystkich. Programy takiego typu ma sie zainstalowac i zapomniec o nich wogole, a on ma sobie SAM wszystko w tle robic, a nie zebym ja jeszcze za raczke go prowadzil i pokazywal mu jakie filtry ma uzywac. Adblock jest jak dziecko we mgle, admunchera instaluje i momentalnie o nim zapominam, nie musze sie bawic nic konfigurowac, kurwa jego mac to nie antywirus czy jakis inny potezniejszy program WYMAGAJACY ingerencji uzytkownika.Miszel pisze:jak sie uzywa ty;lo easylist to przepuszcza lolKalasznikow pisze:Chuj nie adblock. Rozkminilem o co chodzi ten szajsowaty (co juz wielokrotnie podkreslalem) comodo bez zadnego info wogole blokowal polaczenie admunchera z internetem, ten w konsekwencji nie mogl pobrac filtrow co skutkowalo niemozliwoscia odpalenia przegladarki, a a nawet zblokowaniem netu. Wogole nawet nie pomyslalem, ni nie przypomnialem ze outpost kilka razy zamrygal ze admuncher potrzebuje jakis zezwolen, no ale kurwa po calej nocce w robie mozna chwilowo przestac myslec.
Dziekuje za uwage
Poza tym
Kod: Zaznacz cały
http://www.dobreprogramy.pl/Bloger-kontra-tworcy-AdBlock-Plusa-blokowanie-reklam-niczym-mafijne-praktyki,Aktualnosc,42429.html
Kod: Zaznacz cały
http://antyweb.pl/adblock-plus-jest-oplacany-przez-google-i-co-z-tego/

Jak ma blokowac to wszystkie, a nie zezwalac na jakies "nie natretne reklamy", co to wogole kurwa jest zeby ktos kto storzyl taki addon do blokowania reklam, po cichaczu przyjmowal zakladam ze niemale sumki od konkretnych firm ktorych reklam nie bedzie blokowac.

Jedyne do czego mi sie przydaje adblock to do wejscia na karachan -.-
Ostatnio zmieniony 19-07-2013, 11:10 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca
AdMuncher >> gunwo >> Adblock
Nawet reklamy w ipli blokuje (przynajmniej kiedyś usuwał, nie wiem jak tera jest).
Nawet reklamy w ipli blokuje (przynajmniej kiedyś usuwał, nie wiem jak tera jest).
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Kalasznikow
- Kontakt:
No wlasnie o tym mowie, admuncher blokuje WSZYSTKO co ma zablokowac, doslownie kurwa WSZYSTKO, nawet reklamy na ipli ktorych adblock jakos nie potrafi ugryzc 
A oprocz jeszcze karachana jedyne do czego sie przydal mi ten adbloczek to zablokowanie tej tepej reklamy na glamrapie

A oprocz jeszcze karachana jedyne do czego sie przydal mi ten adbloczek to zablokowanie tej tepej reklamy na glamrapie
Ostatnio zmieniony 19-07-2013, 11:18 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca
-
usunięte konto
Adblock Edge pozdrawiam.
-
GracieWCsa?
- Beczki: 51
moj zią uzywa Kaspersky Internet Security blokuje mu wsztstko i wszedzie.
Wygrywam zycie, ciao 

-
Kalasznikow
- Kontakt:
-
usunięte konto
nie. pozdrawiam.Kalasznikow pisze:@up, CPU tez mu ladnie blokuje
-
GracieWCsa?
- Beczki: 51
-
Kalasznikow
- Kontakt:
lul, sam kiedys uzywalem kisa bo byl to bardzo dobry pakiet zabezpieczajacy, ale od ktorejs wersji tak sobie polecieli w chuja w tym kasperskim labie ze ja pierdole, nie pamietam teraz ktora wersja ale ktoras po zainstalowaniu co 5 min generowala 100% obciazenia proca przy aktualizacji bazy wirusow
norton przymulony shit, avg dziurawy jak ser szwajcarski, eset jeszcze bardziej, do tego cierpi na liczne napady heurystyczne, comodo z calkiem dobrego pakietu stal sie zabawka a nie systemem zabezpieczajacym o takich wynalazkach jak mcafee, mksvir, fsecure to sie nawet nie wypowiadam bo szkoda czasu wogole na instalacje tego badziewia, a padny w szczegolnosci.
Kwestia trzymania antywirusa na kompie juz dawno uznalem za zbedna, w zupelnosci wystarczy mi firewall informujacy o byle jakiej probie dostepu czegokolwiek do kompa czy to z sieci czy to podejrzanej aplikacji.
Musze gdzies tylko znalezc jakas dluzsza licencje do outposta i bedzie wogole ciod miod i malina.
Tak, appguard i peerblocka wyjebalem.
I przestancie sie tu podniecac jakas avira czy lipnym bitdefenderem bo podeslecie mi najmocniej zakamuflowane gowienko a przed odpaleniem tego i tak oustpost przeswietli mi ten plik z kazdej strony i od srodka dodatkowo
.

norton przymulony shit, avg dziurawy jak ser szwajcarski, eset jeszcze bardziej, do tego cierpi na liczne napady heurystyczne, comodo z calkiem dobrego pakietu stal sie zabawka a nie systemem zabezpieczajacym o takich wynalazkach jak mcafee, mksvir, fsecure to sie nawet nie wypowiadam bo szkoda czasu wogole na instalacje tego badziewia, a padny w szczegolnosci.
Kwestia trzymania antywirusa na kompie juz dawno uznalem za zbedna, w zupelnosci wystarczy mi firewall informujacy o byle jakiej probie dostepu czegokolwiek do kompa czy to z sieci czy to podejrzanej aplikacji.
Musze gdzies tylko znalezc jakas dluzsza licencje do outposta i bedzie wogole ciod miod i malina.
Tak, appguard i peerblocka wyjebalem.
I przestancie sie tu podniecac jakas avira czy lipnym bitdefenderem bo podeslecie mi najmocniej zakamuflowane gowienko a przed odpaleniem tego i tak oustpost przeswietli mi ten plik z kazdej strony i od srodka dodatkowo

Ostatnio zmieniony 19-07-2013, 14:14 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca
-
usunięte konto
kacper nie ma problemów już