Młody talent, człowiek orkiestra

łoo

Kącik dla fanów muzyki klasycznej/rapu etc.
ODPOWIEDZ
MCRozkurw
Awatar użytkownika
User

Beczki: 15

Młody talent, człowiek orkiestra

Post autor: MCRozkurw » 10-05-2016, 23:20

Dzisiaj po pakerni wjeżdżam na jutube gdzie znalazłem tego młodego kota. Żelazna nawijka, oldskulowe podejście do klepania surowych bitów plus techniczny rozkurw od razu przykłuwa uwagę. Całoksztatłu dopełnia skurwysyński stajl i mistrzowskie opanowanie umiejętności cięcia sampli.
Chamski werbel na wejściu sugeruje, że ten trak to klasyg w dniu premiery. Piszę już do menago tego ziombla aby zrobić jakieś kolabo na mój nowy mikstejp, którego będzie można pobrać z datpiff dat kam.
Kiepawo, że ten pajac po jego lewicy wpierdala się w słowo. Chyba jest z innego klanu. Widziałem w oczach tego kocura, że chce mu wyjebać ale widocznie odrobinę za niski poziom teścia w żyłach. Chyba szykuje się diss na Pjotra Circusa.
Tutaj odsłuch, niedługo na lastefę:
phpBB [media]

chuj
Awatar użytkownika
Moderator

Beczki: 2047
Kontakt:

Re: Młody talent, człowiek orkiestra

Post autor: chuj » 10-05-2016, 23:26

Zajebiste skrecze Maciek robi w 1:22.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ

MCRozkurw
Awatar użytkownika
User

Beczki: 15

Re: Młody talent, człowiek orkiestra

Post autor: MCRozkurw » 11-05-2016, 09:13

Proste, człowień orkiestra

Z rana sprawdził go mój ziomal od komputerów. Okazało się, że to Svend Piotrussen i jest norwegiem. Startował w zawodach Strong Man razem z Mariuszem kiedy ten jeszcze używał ksywy Pyton.
Najlepiej wrzucał kamienie na podest, najsłabiej szło mu ze spacerem buszmena, ukrywał się wtedy pod pseudonimem Pjotr Swę.

ODPOWIEDZ