Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Re: Nocne Pikacze
Siemanko ! 

to niemądre, jak oprzeć dietę na twardych narkotykach,
ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka
ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka

Witam, zapraszam na czarnego jacka.
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
proponuje zmienić nazwe tematu na "nocne prykacze" 

SZMATA TARCZO
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
FINCZY i RIDŻ najlepsze przyjaciele (_!_) ^^
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
Głupia nazwa, wolę tą.
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
ale ja lubiem se w nocy pryknac 

SZMATA TARCZO
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
A ja nie.
Nie znasz fenomenu pikaczy, pika.
Wyjdź
Wyjdź
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
jak mi oddata 200 kuspajow 

SZMATA TARCZO
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
Idziem spać, dobranoc.
6666 qspajów
6666 qspajów
Awans dostałem.
rysio, zrobilem dawno, dopiero wrzucam :

rysio, zrobilem dawno, dopiero wrzucam :

Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Idę spać, nudy dziś na forum.
EMA
EMA

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
no witam
macie jakąś receptę żeby żyć trzeźwo ale czuć się jak po alkoholu? dziwna sytuacja u mnie nastąpiła. Ostatnio myślę o złych rzeczach że jestem najgorszy, a czasami mam myśli samobójcze i jakbym miał w danej naładowaną spluwę bez wahania przystawiłbym sobie lufę do skroni i pociągnął za spust. Po alkoholu mam wyrypane, puszczam sobie muzykę z którą mam jakieś przywiązanie i nie myślę o rzeczach o których bym myślał na trzeźwo. Jak Wy sobie radzicie?
macie jakąś receptę żeby żyć trzeźwo ale czuć się jak po alkoholu? dziwna sytuacja u mnie nastąpiła. Ostatnio myślę o złych rzeczach że jestem najgorszy, a czasami mam myśli samobójcze i jakbym miał w danej naładowaną spluwę bez wahania przystawiłbym sobie lufę do skroni i pociągnął za spust. Po alkoholu mam wyrypane, puszczam sobie muzykę z którą mam jakieś przywiązanie i nie myślę o rzeczach o których bym myślał na trzeźwo. Jak Wy sobie radzicie?
Wyobrażam sobie że mam tak krzywą mordę i budowę ciała patyczka jak zjamnik, od razu mi przechodzi. Efekty uboczne jak po alkoholu - rzygam od jego krzywej mordy, ale coś za coś. W sumie dowartościowuję się jednocześnie.Finczy pisze:no witam